Astro

Dnevni horoskop za 13. decembar: Škorpije, pred vama je mogućnost da ostvarite sve o čemu ste sanjali!

1
Šta vam zvezde predviđaju za danas?

 

foto: Profimedia

 

LAV

 

POSAO: Zadovoljni ste svojim uspesima i ponosni ste na sve ono što ste do sada postigli. Možete da očekujete sasvim solidan dan za vaše profesionalno polje.
LJUBAV: Povoljan dan za ljubav. Zajedno sa voljenom osobom uživate u lepim dešavanjima i romantici. Moguće je da pravite planove za zajedničko putovanje tokom praznika.
ZDRAVLJE: Moguće je da će vam prijati da povećate unos magnezijuma i kalcijuma.


DEVICA

 

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom posvećeni ste tome da napravite što bolju organizaciju svih obaveza i aktivnosti. Malo je reći da vam to ide od ruke.
LJUBAV: Ako želite da vam partner udovolji, potrebno je da mu kažete šta vam prija i šta vam je potrebno. Nemate ni jedan razlog da budete povučeni i da krijete stvari u sebi.
ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Pred vama je veoma pozitivan dan u kom biste trebali da uživate.


VAGA


POSAO: Moguće je da se bavite idejom o sklapanju novog poslovnog partnerstva. I dalje ste u potrazi za odgovarajućim saradnikom. Poslušajte svoju intuiciju i nećete pogrešiti.
LJUBAV: Lako sklapate nova poznanstva, a na današnji dan ih može biti više. Uživate u neobaveznom flertu. Imate mogućnost izbora na emotivnom polju i to vam godi.
ZDRAVLJE: Preporuka je da izbegavate hladna i gazirana pića, da čuvate svoje grlo.


ŠKORPIJA


POSAO: Zajedno sa osobom rođenom u znaku Jarca možete da ostvarite odličan poslovni uspeh. Udružite svoje snage! Pokažite joj da postoji zajednički interes i pristaće na saradnju.
LJUBAV: Ako ste u dugoj vezi, ne treba da se iznenadite kada vam partner predloži brak ili zajednički život. Pred vama je mogućnost da ostvarite sve o čemu ste sanjali.
ZDRAVLJE: Redovnije jedite. Povedite računa o mogućem niskom pritisku.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker