Astro

Dnevni horoskop za 12. decembar: Blizanci, izbegavajte impulsivno ponašanje, Lavovi, zaštitite svoje poslovne interese

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock

LAV

 

Susret sa određenim saradnicima lako može da preraste u neku neprijatnu situaciju. Važno je da pravilno zaštitite svoje poslovne interese. Ponekad određene sitnice u ponašanju ili postupcima više otkrivaju nego rečenice koje se uporno ponavaljaju. Pažljivije analizirajte ponašanje voljene osobe. Nervozni ste.

 

DEVICA

 

Možete se u toku večeri videti sa prijateljima sa kojima se niste odavno videli. Uživajte i odmarajte preko dana. Ubrzajte sa odrađivanjem svakodnevnih obaveza i dosta vremena posvetite meditiranju ili nekim aktivnostima koje doprinose vašem opuštanju. Morate totalno promeniti način ishrane.

 

VAGA

 

Suočavate se sa različitim problemima u odnosu sa saradnicima i zato nemojte očekivati previše razumevanja ili tolerancije. Važno je da odredite granicu. Partner deluje pomalo ćudljivo i izražava izvesnu sumnju u vašu priču. Razmislite koliko ste zaista odgovorni za situaciju u kojoj se nalazite.

 

ŠKORPIJA

 

U susretu sa saradnicima izbegavajte preteranu razmetljivost u nastupu. Nema potrebe da donosite ishitrene odluke. Imate pogrešne informacije, a neko to može da iskoristi. Lagodno se prepuštate različitim emotivnim izazovima i svojim strastima. Proverite krvnu sliku i pritisak obavezno.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker