Astro

Dnevni horoskop za 11. decembar: Škorpije, pravo je vreme da izbacite poroke iz svog života!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

POSAO: Dolazite do mogućnosti da poboljšate svoju zaradu i veoma rado ćete se posvetiti svom poslu. Važno vam je da vidite adekvatnu promenu na polju finansija.

LJUBAV: Možete da očekujete apsolutnu stabilnost kada je u pitanju vaše polje emocija. Potrudićete se da partneru pružite podršku koja mu je potrebna. Uživate u vašoj ljubavi.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je fizička aktivnost. Organizujte sebi neki vid treninga.

 

BIK

 

POSAO: Pokušajte da se ne nervirate previše zbog neočekivanih troškova koji su vas zadesili. Uspećete sve da izbalansirate. Do kraja dana vam dolaze nova rešenja za ovo polje.

LJUBAV: Potrebno je više truda i sa vaše strane, kao i sa strane bračnog partnera kako biste u braku imali bolje odnose. Pozitivna promena je moguća ali treba da date sve od sebe.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu tečnosti, iako je hadno vreme, pazite da ne dehidrirate.

 

BLIZANCI

 

POSAO: Možete da očekujete veoma povoljnu atmosferu za razvoj poslovnih kontakata. Ostavljate jako dobar utisak pri sklapanju novih poznanstava na ovom polju.

LJUBAV: Rešili ste da se “smirite” pored jedne osobe i da sa njom započnete nešto ozbiljniji odnos. Poklonili ste joj svoje srce i nadate se da vas neće razočarati.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro u svojoj koži i sasvim ste zadovoljni situacijom na svim poljima.

 

RAK

 

POSAO: Današnji dan treba da iskoristite da se odmorite i opustite. Posao može da sačeka jer nemate ni jednu hitnu obavezu. Posvetite se porodici i svojim bližnjima.

LJUBAV: Bez većih promena u ljubavi danas. Potrudite se da rešite neke unutrašnje dileme koje imate. Važno je da pre svega imate dovoljno ljubavi za samog sebe.

ZDRAVLJE: Povedite računa o holesterolu, bilo bi dobro da uradite nalaz krvne slike. Pored toga, ne biste trebali da imate veće probleme.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker