Astro

Dnevni horoskop za 9. decembar: Lavovi, budite spremni da prihvatite sve poteškoće zbog prave ljubavi!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

POSAO: Nema potrebe da donosite bilo kakve nagle odluke. Dajte sebi vremena da dovoljno razmislite o svemu što vas čeka. Nikuda ne žurite i svi mogu da sačekaju na vas.

LJUBAV: Voljena osoba vam unosi osećaj nervoze i želite to da ispravite. Ukoliko ste slobodni, može se desiti flert sa nekim sasvim neobičnim i drugačijim, ko nije sasvim vaš tip.

ZDRAVLJE: Uspešno ćete se izboriti sa nekim hroničnim problemom i doći do poboljšanja.

 

BIK

 

POSAO: Iznenadni preokreti na ovom planu vas ne mogu poremetiti. Vi ste spremni na svaku situaciju i šta god da se desi, imate keca u rukavu. Očekuje vas pozitivan dan.

LJUBAV: Ljubav često jeste slepa, pa zato otpočetka ne vidite partnera pravim očima. Vremenom, kada ga bolje upoznate prihvatićete i njegove mane, jer se iskreno volite.

ZDRAVLJE: Maksimalno ste opušteni i uživate u životu. Nemate nikakve probleme.

 

BLIZANCI

 

POSAO: Desile su se neočekivane promene na poslovnom planu ali vi ste im se brzo prilagodili jer vam novonastala situacija ide u prilog. Lako ćete se snaći na novom poslu.

LJUBAV: Lako biste mogli da uđete u novu ljubavnu vezu tokom današnjeg dana. Slobodni ste, a nova ponuda deluje zanimljivo, pa ste spremni da pokušate da vidite kako će se sve odvijati.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Rešili ste da okrenete novi, čist list u svom životu.

 

RAK

 

 

POSAO: Uspećete da izgladite neki manji nesporazum sa vašim nadređenim i da prođete bez većih posledica. Možete da odahnete i da se vratite svojim redovnim obavezama.

LJUBAV: Ukoliko niste bili zadovoljni nekim dešavanjima sa voljenom osobom, sada ćete moći da vidite pomak u odnosu. Korak po korak i stvari bi mogle da budu dosta bolje nego ranije.

ZDRAVLJE: Kosti su vam osetljive. Čuvajte se reume ili išijasa. Posetite fizijatra.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker