Astro

Dnevni horoskop za 8. decembar: Ribe, spremite se, nova ljubav je na pomolu!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

POSAO: Vama prija ubrzan tempo funkcionisanja, jer je to nešto na šta ste navikli. Čim se stvari malo uspore, odmah negodujete. Prpnađite način da iskoristite manji zastoj u poslu.

LJUBAV: Potrebno je da naučite da budete malo fleksibilniji u odnosu sa voljenom osobom i da budete spremni da popustite u nekim situacijama. Na taj način ćete popraviti odnos.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Na polju zdravlja ne biste trebali da imate bilo kakve probleme.

 

BIK

 

POSAO: Maksimalno ste uključeni u sva dešavanja koja se tiču vašeg posla i dobro ste informisani o svemu. Može se reći da imate svoju pravu malu riznicu tračeva.

LJUBAV: Moguće je da vam se ponovo javila osoba sa kojom ste nekada davno imali emotivnu avanturu. Veoma rado ćete stupiti u kontakt sa njom i pokušati da obnovite strasti.

ZDRAVLJE: Krvni pritisak vam je promenljiv ali ako budete vodili računa sve ćete dovesti pod kontrolu.

 

BLIZANCI

 

POSAO: Moguće je da ste danas nekako više na raspolaganju drugima i da rešavate tuđe probleme. To vam ne pada teško jer znate da će usluga biti kad- tad uzvraćena.

LJUBAV: Nadate se pomirenju sa voljenom osobom. Svesni ste toga da ste prenaglili kada ste otišli od nje. Pokažite joj kako se osećate i ona će vas primiti nazad bez mnogo dvoumljenja.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više svežeg vazduha. Prijao bi vam i boravak u sauni.

 

RAK

 

POSAO: Na vama je odgovornost da neke stvari u svom poslovnom okruženju organizujete tako da budu odgovarajuće za sve. Velika odgovornost spada u opis vašeg posla.

LJUBAV: Nadate se susretu sa osobom koja vam se dopada. Ne biste trebali da čekate na idealnu priliku, već da je stvorite sami. Potrudite se i videćete kako sve ide glatko.

ZDRAVLJE: Izbegavajte preteran unos kofeina, mogući su manji problemi sa želucem.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker