Astro

Dnevni horoskop za 7. decembar: Ovnovi, uživajte u lepoj atmosferi, Škorpije, pružite voljenoj osobi više nežnosti

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shuterstock
foto: Shuterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

POSAO: Ako ste planirali pokretanje privatnog posla danas je povoljan dan za pravljenje plana i strategije. Potrudite se da se okružite ljudima koji imaju konstruktivne ideje.

LJUBAV: Stabilna emotivna situacija i dobra komunikacija sa voljenom osobom su sve ono čemu ste sanjali ranije! Sada to konačno imate! Uživajte u lepoj atmosferi!

ZDRAVLJE: Povedite računa o cirkulaciji. Generalno ne biste trebali da imate veće probleme.

 

BIK

 

POSAO: Moguće je da je na ovom planu vama na neki način stabilnost zagarantovana. Nemate razloga za brigu. Možete da se opustite i da smireno obavljate svoj posao.

LJUBAV: Došlo je vreme da sa voljenom osobom napravite plan o zajedničkoj budućnosti i sledećim koracima. Oboje želite iste stvari, samo je potrebno da jedno drugome to priznate.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema. Situacija na ovom polju je sasvim dobra.

 

BLIZANCI

 

POSAO: Moguće je da ćete ranije otići sa posla i da ćete imati slobodnog vremena na pretek. Svakako ste srećni zbog toga. Očekuje vas veoma zanimljiv i opušten dan.

LJUBAV: Lako ćete uspeti da rešite manje nesporazume koji su se pojavili sa voljenom osobom. U večernjim časovima ćete imati lepe trenutke u zajedničkom društvu.

ZDRAVLJE: Vreme je za redovan pregled kod lekara. Budite odgovorni prema svom zdravlju i ne izbegavajte kontrole.

 

RAK

 

POSAO: Veoma vam je važno da sve bude pod konac kada je u pitanju vaš posao. Ipak, potrudite se da ne budete preterano napeti. Ako sami ne unesete nervozu, neće je biti.

LJUBAV: Danas može doći do zbližavanja sa osobom sa kojom već neko vreme imate komunikaciju. Potrudite se da je šarmirate ali nemojte da glumite nešto što niste.

ZDRAVLJE: Preporuka je da povećate unos vitamina kako biste ojačali svoj imunitet.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker