Astro

Dnevni horoskop za 2. decembar: Vage, danas ćete biti u centru pažnje, pa nemojte da vas iznenade brojne ljubavne ponude!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock

LAV

 

POSAO: Ukoliko se bavite trgovinom, možete da očekujete povećan obim posla danas kao i jako dobru zaradu. Bićete zadovoljni krajnjim rezultatima obavljenog posla.

LJUBAV: Vreme je da i vi i vaš partner zrelo pogledate na neke stvari i da se potrudite da menjate ono što vidite da ne valja. Jedino tako vaša veza može da opstane.

ZDRAVLJE: Pronašli ste način da se izborite sa nagomilanim stresom i osećate se dosta bolje nego ranije.

 

DEVICA

 

POSAO: Možete da očekujete uspeh u novim poslovnim poduhvatima, ako ste poslušali svoje ideje i instinkte. Nećete imati veće probleme ili razloge za brigu.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma pozitivnu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. Bližite se ulasku u vezu sa njom. Iz dana u dan imate sve bolji i prisniji odnos.

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Iskoristite ovaj pozitivan dan na najbolji mogući način!

 

VAGA

 

POSAO: Veoma ste uporni u svojoj nameri da dođete do poboljšanja zarade. Moguće je da ćete potražiti i dodatni posao. Na ovom polju vam se osmehuje sreća.

LJUBAV: Danas ćete biti u centru pažnje, pa možete imati veoma zanimljiva dešavanja na polju flerta. Privlačni ste osobama suprotnog pola i očekuju vas brojne ljubavne ponude.

ZDRAVLJE: Uspešno ste se izborili sa problemima iz prošlosti i sada pucate od snage i energije!

 

ŠKORPIJA

 

POSAO: Vreme je da neke račune izmirite i da se pozabavite problemima iz prošlosti koji vam sada kucaju na vrata. Kada to budete uradili, lakše ćete doći do pomaka i unapređenja.

LJUBAV: Očekuje vas veoma lep dan sa voljenom osobom koja vam je maksimalno posvećena. Uživaćete u romantici. Ako ste slobodni, moguće je da vam se dopada jedan Rak.

ZDRAVLJE: Povedite računa o hormonima iako generalno ne bi trebalo biti većih problema.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker