Astro

Dnevni horoskop za 28. novembar: Vage, izbegavajte impulsivno ponašanje, Škorpije, vodite računa kakav utisak ostavljate na blisku osobu

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Stalo vam je da odložite susret sa osobom koja od vas očekuje konkretne odgovore ili određeni ustupak u poslovnoj saradnji. Delujete uznemireno zbog različitih dilema, ali partner ima dobru ideju i ume da vas oraspoloži. Uzdajte se u partnera. Problemi sa zglobovima dodatno vas nerviraju.

 

BIK

 

Moraćete ozbiljnije da definišete dosadašnju situacije u svom privatnom i poslovnom životu. Odredjene okolnosti nateraće vas da preuzmete veću odgovornost i postavite nove prioritete. Ako se nalazite u dužoj vezi, moguće su odluke o zajedničkom ili bračnom životu. Ako ste slobodni nemojte žuriti sa takvim odlukama.

 

BLIZANCI

 

Predstoji vam sjajna prilika da ostvarite uvećanu zaradu, bolji statusni položaj, veću popularnost u poslovnim krugovima. Važno je da delujete strogo profesionalno, kao i da se pridržavate oprobanih formula koje garantuju siguran uspeh. Imate utisak da vas partner zanemaruje.

 

RAK

 

Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovne saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu i izbegavajte varijantu kažnjavanja. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene. Razmislite da li postoji opravdani razlog za prećutkivanjem važih detalja.

 

Nastavak na sledećoj strani...

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker