Astro

Dnevni horoskop za 25. novembar: Ovnovi, pravo je vreme da upotrebite svoje glavne adute u zavođenju!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

Neko sumnja u vaše praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje ili da skrenete pažnju, kao i uvek do sada upotrebite svoje glavne adute u zavodjenju.

 

BIK

 

Nema razloga da suviše ističete svoju ulogu ili da menjate ustaljena pravila u poslovnoj saradnji. U finansijskom smislu, izbegavajte rizične kombinacije koje mogu da vas ostete više nego što je potrebno. Ako vam je stalo da neki događaji dobiju pravi smisao u razumevanju, protumačite ih u dogovoru sa bliskom osobom.

 

BLIZANCI

 

Situacija koja za nekog izgleda nemoguća, za vas predstavlja moguće i dostupno rešenje, ali o tome ne treba glasno pričati. Ponekad je nužno upotrebiti neku tajnu formulu koja donosi dobitak. Potrudite se da obradujete voljenu osobu. Gest iskrene pažnje ume da očara ili da izazove velike emocije i oduševljenje.

 

RAK

 

Imate dobar uvid u nova poslovna dešavanja, ali ne možete uvek sve konce držati u svojim rukama. Velike ambicije treba pravilno dozirati. Procenite najbolji trenutak za akciju. Pred voljenom osobom umete da ostavite utisak koji odgovara vašim potrebama, ali zapitajte se kuda sve to vodi. Nervoza.

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker