ASTRO

Dnevni horoskop za 24.novembar: Bikovi, pokušajte da osvojite nečiju emotivnu naklonost

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas?
foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

OVAN

 

Pred vama su različite obaveze koje zahtevaju zajednički dogovor o novoj ili boljoj organizaciji poslovnih interesa. Dobro odmerite lične mogućnosti i pažljivije birajte saradnike. Važno je da bolje razumete nečije afinitete, posebno kada imate različita uverenja. Nema razloga da se ponašate suviše arogantno.

 

BIK

 

Delujete vrlo promišljeno i donosite razumna rešenja. Stil koji primenjujete okolina tumači na različite načine, ali svi vam daju za pravo da se nalazite na korak do uspeha. Pokušavate da osvojite nečiju emotivnu naklonost, ali kao da to činite na pogrešan način ili sa velikom dozom preterivanja. Manje slatkiša.

 

BLIZANCI

 

Nepotrebno se zapetljavate u različite poslovne situacije. Nemate dovoljno energije da se anagažujete na paralelnim poslovima. Neskromnost može da vas dovede u neprijatnu situaciju. Delujete suvišeuznemireno. Ne možete da ostvarite sve svoje namere u susretu sa voljenom osobom. Kašalj.

 

RAK

 

Važno je da sačuvate poslovnu poziciju i zato nemojte štedeti svoju energiju ili vreme. Vaš poslovni upeh ne predstavlja vrhunac, ali ni vaši saradnici ne mogu da se pohvale značajnim rezultatima. Imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg samovoljnog ponašanja ili ćudljivosti. Neko ne ispunjava vaša emotivna očekivanja.

 

Lavovi, Device, Vage...

 

makonda-tracker