Astro

Dnevni horoskop za 15. novembar: Ovnovi, prepustite se emotivnim izazovima, Škorpije, izbegavajte impulsivne reakcije

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

U susretu sa saradnicima izbegavajte preteranu razmetljivost u nastupu. Nema potrebe da donosite ishitrene odluke. Imate pogrešne informacije, a neko to može da iskoristi. Lagodno se prepuštate različitim emotivnim izazovima i svojim strastima. Proverite krvnu sliku i pritisak obavezno.

 

BIK

Ono sto zamislite u stanju ste lako i da ostvarite. Ponekad treba osluškivati reakciju ili komentare saradnika, jer drugačiji pristup problemu proširuje vaše saznanje. U odnosu sa bliskom osobom osećate zadovoljstvo, učinite sve što je potrebno da spojite lepo sa korisnim. Uskladite svoje misli i osećanja.

 

BLIZANCI

Završavate gomilu sitnih poslova koji su vas opterećivali. Sposobnost da prenesete drugima znanje trenutno je naglašen, pa shodno tome i funkcionišite. Potrebno je da se iskristališu pozitivne emocije u ljubavnom odnosu kako biste ostvarili sve ono što priželjkujete. Mogući problemi sa bubrezima.

 

RAK

Vaše ideje motivišu ljude iz vašeg okruženja. Finansije se popravljaju ili postoje naznake da će se vrlo brzo bitno popraviti. Ako još uvek nemate simpatiju, pokrenite se i izlazite sa prijateljima. Zauzeti pripadnici znaka neće trpeti odvojenost od voljene osobe. Kontrolišite krvni pritisak češće.

 

Nastavak na sledećoj strani...

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker