ASTRO

Dnevni horoskop za 12. novembar: Ovnovi, iznenadite vašu voljenu osobu...

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas?
foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

OVAN

 

Susret sa jednom osobom nije ispunio vaša očekivanja, ali vi imate neko alternativno rešenje. Dovoljno ste energični da sprovedete svoju volju i da ostavite dobar utisak. Umete da iznenadite voljenu osobu u velikom stilu. Ponekad zasenite sve oko sebe svojim neobičnim idejama, dobrom voljom i nesebičnom pažnjom.

 

BIK

 

Budite dovoljno diplomatični i uspećete da ostvarite svoje ciljeva. Vi ste promišljeni, pametni i umete da procenite situaciju. Sa svojom taktikom možete dogurati daleko. Poboljšajte svoju kondiciju, posvetite se rekreativno nekom sportu. Potrebno vam je što više fizičke aktivnosti.

 

BLIZANCI

 

Imate neke obaveze koje nikako da odradite i sada vam to pravi problem. Potrudite se da se ne iznervirate, nego usmerite energiju u rad. Budite odgovorni danas i prema sebi ali i prema članu porodice koji će zatražiti vašu pažnju jer ima problema koje ne može sam da reši, ili čeka da ga rečima ohrabrite.

 

RAK

 

Jedna osoba bi uskoro mogla na velika vrata ući u vaš život. U pitanju je neko ko vam se duže vremena svidja ali se do sada ponašala vrlo ravnodušno. Šta se to promenilo kod vas ili nje nije toliko bitno, tek strasti počinju da bujaju. Ne smete više okolišati pravi je trenutak za akciju. Manje cigareta dobro bi vam

došlo.

 

Nastavak horoskopa pročitajte na sledećoj strani...

 

makonda-tracker