Astro

Dnevni horoskop za 10. novembar: Ovnovi, izbegavajte provokativno ponašanje, Jarčevi, pokušajte da ne taktizirate

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock

LAV

 

Pažljivije saslušajte nečiji komentar. Važno je da izvučete dobru pouku o poslovnim odnosima. Moraćete da popustite pred nečijim zahtevima. Postajte sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponašanje. Čini vam se da bliska osoba deluje zadovoljno bez dobrog povoda. Izaberite sport kojim ćete se rekreativno baviti.

 

DEVICA

 

Osećate pojačanu emotivnu uznemirenost ili ličnu nesigurnost. Važno je da pravilno razdvojite zajedničke interese od ličnih ambicija koje imate. U susretu sa voljenom osobom umete da preuveličavate svoje potrebe i preosetljivo reagujete na različite sitnice.

 

VAGA

 

Imate utisak da neko ograničava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poziciju. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve što priželjkujete, ali vi se ne predajete lako i uporno smišljate neki od zaobilaznih načina u ostvarenju svojih namera.

 

ŠKORPIJA

 

Delujete otimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom. Sve može da se saopšti na neki suptilniji način koji ga sigurno neće iritirati.

 

Nastavak na sledećoj strani...

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker