ASTRO

Dnevni horoskop za 9.novembar: Bikovi, ne budite kruti u vezi i otvorite se partneru!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas?
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN


Posao: Imali ste i gorih dana pa ne morate da dramite kada su zajednički projekti u zastoju. Morate da se pitate zašto je to tako. Za sve postoji uzrok a ovaj put ste možda vi taj razlog.
Ljubav: Predstoji vam ozbiljan razgovor. Imate mišljenje da je partner pomalo prekršio pravila I tražite da se ispoveda.
Zdravlje: Upala bešike.

BIK


Posao: Donosite ciljeve na solidan način. Puni ste entuzijazma i ne želite da se opuštate sve dok ne ispunite cilj kojim se vodite. Morate da budete pomalo okrenuti i hobiju koji vas podstiče na boolje partije.
Ljubav: Krut stav vam ne donosi mnogo dobru satisfakciju. Budite otvoreniji prema partneru. Ponekad ste u svom svetu.
Zdravlje: Vrtoglavica.

 

BLIZANCI


Posao: Ukoliko očekujete mnogo više novca, dobićete ga ali ne vredi da ga u toj meri cenite kada je on prolaznog karaktera i možete bez njega na momenat da ostanete.
Ljubav: Partner ponekad uviđa da ste pomalo odsutni I ne želi dublju komunikaciju sa vama ova j put. Osećate da ste zahladneli sa odnosima.
Zdravlje: Migrena.

RAK


Posao: Imate dosta skeptičan stav po pitanju zajedničkog projekta u vašoj poslovnoj organizaciji. Ne morate da se dajete u većoj meri nego što ste planirali već na početku akcija koje sprovodite.
Ljubav: Partner vam je ovaj put velika podrška. Ukoliko niste u vezi, pokušajte više da se družite. Ne prija vam samoća.
Zdravlje: Stomačni problem.

 

Nastavak horoskopa pročitajte na sledećoj strani...

 

 

makonda-tracker