Astro

Dnevni horoskop za 7. novembar: Device, očekuje vas veoma uspešan i kreativan dan!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Thinkstock
foto: Thinkstock

OVAN


Vodolija vam na sebi svojstven način pomaže da se dobro osećate. Podržava vas u nekim idejama i pomaže u njihovoj realizaciji. Pošto ste sa njom u više nego prijateljskoj šemi, ne dozvolite da je agresivno ponašanje koje povremeno ispoljavate osujeti u daljim dobročinstvima. Što je mnogo - mnogo je, pa i od vas.


BIK


Niste zadovoljni okruženjem: sve vam smeta, svima nalazite manu. Koliko ste vi idealni i s kojim pravom druge oštro kritikujete? Na emotivnom planu su iskrsla ograničenja izazvana vašim nekontrolisanim postupcima, posesivnošću i ljubomorom. Urazumite se i pokušajte da izbegnete neprijatan sled događaja.


BLIZANAC


Kad biste samo malo manje pričali i pretvarali se? Ali to je sve u skladu sa vašom blizanačkom prirodom - jedno govori, drugo misli, a treće radi. Okolina je sa ovim upoznata, pa neke vaše konstatacije tumači na adekvatan način. Nepoznate osobe su razočarane, jer vas shvataju bukvalno. Ali, to je ipak njihov problem.


RAK


Osobina dobrog psihologa danas vam ide u prilog. Od nje imate više koristi nego što možete da pretpostavite. Nikome neće poći za rukom da vas nasamari. Poslovnu situaciju držite pod čvrstom kontrolom i vladate svojom erudicijom. Ukoliko sarađujete sa Lavom na jednom projektu, biće para.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker