Astro

Dnevni horoskop za 6. novembar: Vodolije, pred vama je ponuda koju ne smete propustiti!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN


Planete nagoveštavaju sreću, ljubav, brak, prinovu. Tek, svojski vas podržavaju u nastojanjima da uživate. Trenutno su vam strani problemi koji su vas do juče nervirali. Shvatate koliko ste pogrešno postupali. Zaljubljen čovek je srećan, a samim tim i zdrav. Uživajte.


BIK


Zvezde su vam naklonjene, pa je dan idealan za brzo sticanje popularnosti i uspeha bez mnogo truda. Sve se odvija sa lakoćom. Jedini problem je to što povoljan period neće dugo trajati. Stoga iskoristite momenat i budite u pravo vreme na pravom mestu. Lenjost i preterivanja mogu da uspore ostvarenje rezultata.


BLIZANAC


Niste objektivni u pogledu ličnih interesa. Partnera ste već detaljno analizirali, tražeći najmanji povod da se sa njim posvađate. Ako vam ne odgovara, zapitajte se da li nešto možete učiniti kako biste vezu popravili, ili pak odlučite da promenite sebe. Sve je bolje nego trenutno osećanje neizvesnosti.


RAK


Sa Blizancima odlično sarađujete, što nije baš česta pojava. Vaše misli su okupirane novim sadržajima, pa ste možda malo površni. Proći će i to stanje, ali želja za znanjem neće. Situacija zahteva prekvalifikaciju, tj. stručno usavršavanje. Planirate nove porodične susrete. Ne mirujete.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker