ASTRO

Dnevni horoskop za 3. novembar: Ovnovi, pružite voljenoj osobi više pažnje, Bikovi, kontrolišite ljubomoru

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Thinkstock

LAV


Javlja se želja za izdvajanjem iz okruženja, jer se u društvu osećate inferiorno i sputano. Jedinu utehu mogu vam pružiti istinski mudre starije osobe koje svojim savetima ne vrše atak na vašu sujetu. Na sve strane su evidentna ograničenja, koja se posebno odnose na familiju.

 

DEVICA

 

Odličan dan za sklapanje sporazuma i poslovne reforme. Sve će biti uspešnije nego što ste zamišljali. Ukoliko ste okrenuti ljubavi i uživanju u lepim stvarima, na sve zaboravite, bar danas. Samo tako ćete postići ravnotežu tela i duha. Poslovne aktivnosti mogu vas usrećiti i pokazati vam koliko vredite.

 

VAGA

 

Teško možete uklopiti privatne i poslovne obaveze a da nijedna strana ne trpi. Morate potražiti pomoć odgovarajućih osoba. Unosite više vitamina i tečnosti, zdravlje vam je najpreče.

 

ŠKORPIJA

 

Ostvarujete ono što ste zamislili, pod uslovom da vas velika sreća ne osujeti. Kao što vidite, aspekti sreće mogu delovati pogubno, jer donose lenjost i sklonost ka uživanjima. Pošto je linija ugrožena, savetuje se dijeta kombinovana sa fizičkim aktivnostima. Partner je zaslužan za rešenje gorućeg problema.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker