ASTRO

Dnevni horoskop za 1.novembar: Bikovi, uživajte u bezazlenom flertu i prepustite se!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Posao: Nastavljate svoje aktivnosti mnogo jačim tempom, jer ste do sada ušli u jednu rutinu koja vam pruža mogućnost da budete čak u neku ruku kreativni. Neke želje će vam se ispuniti, pa pazite šta ćete poželeti.
Ljubav: Imate dovoljno izazova na ovom segmentu, pa pokušajte da izaberete dobitnu kombinaciju. Ne podnosite samoću i toga ste svesni. Odbijate nečije udvaranje jer ste pomalo uplašeni.
Zdravlje: Osećate se odlično.

 

BIK

 

Posao: Ne marite za obaveze, jer volite slobodu i pre svega opuštenu situaciju. Ne volite da se trošite na nešto što nije vredno vaše pažnje. Bićete spremni na promenu posla.
Ljubav: Volite da zavodite, koketirate. Nećete biti mirni u nekom ćošku koji vam ne pruža ništa od izazova na koje ste navikli. Oni koji su zauzeti, mogu biti u potpuno drugoj priči, malo pasivniji u svom stavu.
Zdravlje: Potrebno vam je opuštanje.

 

BLIZANCI
 

Posao: Osećate mali zamor od rutine pa ćete pokušati nešto konkretno da promenite u svom načinu rada. S obzirom da ste odlučili da na dan Marsa nešto da promenite bićete prijatno iznenađeni onim što ćete dobiti kao priznanje za rad.
Ljubav: Imate šansu da upoznate prijatnu osobu u svom okruženju. Prijaju vam znaci sa naglašenim vatrenim elementom u svom temperamentu. Potreban vam je podsticaj.
Zdravlje: Srčana aritmija

 

RAK

 

Posao: Ne volite posao koji radite. Želte veliku promenu ali ne možete postići trenutno ono što su vam prioriteti, za neke odluke ćete za sada malo sačekati do sledećeg puta. Ne propuštajte šansu da se oslobodite stresa posetite spa centar.
Ljubav: Isuviše ste melanholični I zagledani u jednu tačku. Zaljubljeni ste I ne znate šta da radite, osim da se povremeno povlačite u samoću.
Zdravlje: Psiha vam je naglašena.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

( ASTROLOG: RUŽA RUŽANOVIĆ, WWW.ASTROUSLUGE.COM )
makonda-tracker