Astro

Dnevni horoskop za 7. oktobar: Rakove očekuje prijatno druženje, Lavovi, prihvatite pomoć prijatelja

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN
Nemojte se nervirati zato što se planovi ne odvijaju baš onako kako ste isplanirali. Ne budite nestrpljivi, kao po običaju, i hteti sve odmah. Morate se navići da stoički prihvatite i moguće zastoje, a potom će sve doći na svoje mesto. Do tada, morate biti vredni, istrajni i strpljivi. Vaš trud će se svakako isplatiti.

 

BIK
Dišete punim plućima, srećni ste i zadovoljni. Posebnu radost vam pružaju partner i osobe do kojih vam je stalo. Mnogi pripadnici znaka nalaze se u fazi zaljubljivanja i neplaniranih događaja vezanih za veridbu i venčanje. Pošto niste predosetili zbivanja, morate da radite užurbano.

 

BLIZANCI
Pošto ste sebi zadali mnogo obaveza, u strahu ih teško ostvarujete. Možda to činite nesvesno, jer potencirate nervozu koja je odličan izgovor za nerešene probleme. Najlakše funkcionišete kad ste nervozni i kad imate probleme, jer se teško suočavate sa samim sobom.

 

RAK
Trenutno ste u izvesnoj dilemi. Nedoumice se odnose na putovanje i nove poslove. Pošto sa uspehom savladavate prepreke, krajem dana očekujte poboljšanje raspoloženja i prijatno druženje. Drage osobe na vas deluju stimulativno, pa sa njima fantastično sarađujete.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker