Astro

Dnevni horoskop za 30. septembar: Vodolije su sklone preteranoj kritici, dok Lavovi osećaju emotivnu prazninu

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

Prepoznajete sjajne prilike na svakom koraku danas, osećate da ste voljeni i uživate u emocijama koje dolaze sa svih strana. Ne smete dozvoliti da i jedan trenutak prodje bez odlučne akcije. Usmerite se ka najvišim ciljevima na svom putu ka uspehu. Interesantna privatna poseta u večernji satima.

 

BIK

Opterećeni ste poslom i čini vam se da sve veći broj radnih zadataka pada na vaša pleća. Izdržite i nemojte previše da se žalite jer ćete u suprotnom steći reputaciju lenje osobe koja nije posvećena radu. Partner se oseća zapostavljeno. Imate problema sa spavanjem, što može značiti da ste nervozniji nego inače.

 

BLIZANCI

Osećate laganu stagnaciju ili potrebu da se psihički rasteretite od nagomilanih obaveza. Prepustite svojim saradnicima da završe teži deo posla. U ljubavnom životu prija vam nečije prisustvo, ali vam nedostaje dobra prilika da ostvarite svoje namere. Budite diskretniji u susretima koji obiluju snažnim emocijama.

 

RAK

Jedna lepa vest će vas zaista obradovati, jer se tiče zaposlenja, unapređenja, veće plate. Naravno, nije samo privremeno rešenje, jer vi najviše strahujete zbog toga da to nije rešenje na duge staze. Poslovi povezani sa elektronskim komunikacijama će biti veoma važni ove nedelje. Moguć osećaj umora.

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker