Astro

Dnevni horoskop za 29. septembar: Rakovi, nemojte dozvoliti da vam bilo šta pokvari dan, Bikovi, poslušajte savete partnera

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

Oslonite se na svoj instinkt i nemojte dozvoliti da neko smišljeno umanjuje vaše zasluge ili da vas zavarava pogrešnom pričom o dobitku. Pažljivije birajte saradnike od poverenja i ugleda. Važno je da se pridržavate dogovora u odnosu sa voljenom osobom kako biste osetili emotivnu pažnju i prihvaćenost. Posetite zubara.

 

BIK

Zabrinuti ste zbog svojih finansija. Priliv novca koji ste očekivali nije doša na vreme što vam remeti organizaciju. Pokušavate da pronađete način da se izvučete iz problema. Partner pokušava da vam pomogne savetima. Mogući su problemi sa alergijskim reakcijama. Prilično ste osetljivi i skloni raznim upalnim procesima.

 

BLIZANCI

Malo toga se odvija onako kako ste očekivali. Na neki način ste primorani da se prilagodite situaciji koja vam ne odgovara preterano. Potrebno je prihvatite okolnosti. Bez većih problema na zdravstvenom planu. Generalno se dobro osećate i zadovoljni ste svojim zdravljem u ovom periodu.

 

RAK

Odličan dan za komunikaciju sa drugima, potrudite se da budete odgovorni i da uradite sve što možete kako biste dobili odgovore na pitanja koja vas zanimaju. Nemojte dozvoliti da vam bilo šta pokvari dan. Posle podne i uveče moguća je neočekivana poseta rodbine ili zaboravljenih prijatelja.

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker