Astro

Dnevni horoskop za 24. septembar: Rakovi, ne otkrivajte svoja osećanja, Lavovi, spremite se za velike stvari kada je ljubav u pitanju

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

Saradnici nemaju dovoljno sluha za nove ideje, a pritisak sa vaše strane donosi suprotan efekat. Strpljivo sačekajte na bolje uslove. Susret sa jednom osobom je neizbežan i predstavlja dobar povod za suočavanje sa istinom. Problemi sa kičmom zahtevaju odlazak kod lekara već duže vremena.

 

BIK

Vaša okolina ima izuzetno važno i pozitivno mišljenje o vama, dobićete podršku i odredjene olakšice. Partnerstvo, udruživanje ili saradnja moraju predstavljati princip vašeg uspeha. Takođe razmislite o povezivanju poslovnih i privatnih interesa, kao dobar model uspeha za duži vremenski period.

 

BLIZANCI

Danas je idealan dan za zabavu i druženje, kao i za pravljenje planova za obaveze koje vas očekuju sledeće nedelje. Ukoliko smatrate da je potrebno ostati duže u krevetu i razmišljati o svemu što vas čeka nećete pogrešiti. Isključite mobilni telefon i osećajte se kao da ste sami na celom svetu.

 

RAK

Mnogo novca danas može proći kroz vaše ruke, ali se verovatno neće duže i zadržati, jer ste skloni da pravite velike troškove. Moguća su ulaganja u novi posao. Sve što kažete osobi koja vam je draga, bilo da se radi o simpatiji ili stalnom partneru, biće pogrešno protumačeno. Zato je bolje da ne otkrivate svoja osećanja.

 

Nastavak na sledećoj strani...

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker