Astro

Dnevni horoskop za 22. septembar: Lavovi, budite obazrivi kada su emocije u pitanju, Vage, ne gubite emotivno strpljenje

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Foto: Shutterstock
foto: Foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

Izbegavajte osobu koja unosi dodatnu nervozu ili negativno raspoloženje u vaše okruženje. Ukoliko vam je stalo da pridobijete nečije poverenje, morate delovati prisebno i u skladu sa utvrdjenim pravilima o poslovno-finansijskoj saradnji. Potrebno je da bolje razumete stvari koje partner uporno prećutkuje.

 

BIK

Nemojte da se zadovoljavate polovičnim rešenjima. Ako budete sve radili “preko štapa i kanapa” na kraju će sve pući. Budite detaljni i temeljni, jedino tako se stvari mogu popraviti. Potrebno vam je opuštanje. Ako možete priuštite sebi odlazak na bazen ili u saunu, uz obaveznu masažu nakon toga.

 

BLIZANCI

Imate osećaj da vam nedostaju pouzdane informacije ili da vam iznenada izmiče dobra poslovna prilika. Zbog otežavajućih okolnosti u kojima se nalazite, ne možete da prikrijete svoje razočarenje u odredjene saradnike. Nemojte dozvoliti da mali nesporazumi sa voljenom osobom prerastu u ozbiljniji problem.

 

RAK

Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi i samouvereno prihvatate različite obaveze. Najbolje se osećate u društvu koje ima slične ideje ili poslovne interese. U romantičnom raspoloženju priželjkujete snažne izlive ljubavi i imate dobar predosećaj. U emotivnom zanosu, spremni ste da se oprobate u novim i izazovnim situacijama.

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker