Astro

Dnevni horoskop za 19. septembar: Lavovi, izbegavajte provokativne situacije, Strelčevi, upotrebite svoje zavodničke manire

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

Morate da budete praktičniji kako biste realizovali svoje ideje. Rukovodstvo nikada nije načisto sa vama. Taman pomisle da se na vas može ozbiljno računati, a vi napravite neki gaf. Opustite se u zagrljaju voljene osobe, pored nje imate sve što vam je potrebno. Posetite lekara i proverite krvnu sliku i pritisak a po potrebi i dodatne analize.

 

BIK

Opterećeni ste različitim obavezama i nemate dovoljno poverenja u nečija obećanja. Postoji mogućnost da poboljšate poslovni položaj, pod uslovom da bolje kontrolišete svoju impulsivnost pred saradnicima. Počinju da vas zabrinjavaju partnerove izjave ili afektivno ponašanje. Moguća glavobolja.

 

BLIZANCI

Imate dobre ideje i realnu procenu, ali ne dobijate dovoljno očekivanu podršku u krugu saradnika. Neko postavlja pogrešna pitanja ili ima drugačije poslovne interese. Stalo vam je da shvatite nečije emotivne namere, ali postoje različiti signali koji vas zbunjuju i ostavljaju neobičan utisak koji ne možete lako da protumačite.

 

RAK

U ovoj nedelji dolazite do izražaja i postajete brutalno iskreni. Mnogi će možda pobeći iz vašeg okruženja, ali je vama svejedno. Što na um to na drum je vaša parola. I neće se ispostaviti kao loša. Partner ima perspektivne ciljeve a vi niste sigurni šta će to doneti vašem odnosu. Više boravka na svežem vazduhu.

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker