Astro

Dnevni horoskop za 18. septembar: Ovnovi, razmislite o jednoj ljubavnoj ponudi, Vage, imajte razumevanja za partnera

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

Malo ste nervozni, jer ste naišli na neka suprotstavljena mišljenja, ali izborite se sa tim tako što nećete posvećivati tome previše pažnje. Postajete svesni kako da koristite svoju fizičku i emocionalnu energiju, ulažete trud u svoj unutrašnji preobražaj. Razmislite o jednoj ljubavnoj ponudi.

 

BIK

Moguća je romansa sa nekim ko vas nikada nije ostavljao ravnodušnim. Ako ste spremni da se upoznate sa nekim Lavom, drugim Bikom ili Vagom, dan je kao stvoren za to. Budite spremni na susret sa nekim ko često svraća na vaš posao ili ćete negde u nekom manje više diskretnom mestu, van očiju javnosti imati prilike da razgovarate.

 

BLIZANCI

Opušteni ste i bezbrižni. Komunicirate sa mlađim osobama ili sa onima koji vas ne opterećuju. Znate kako da animirate svoju okolinu i lepo se zabavite. Osoba iz familije može pokvariti raspoloženje.

 

RAK

Nađite vremena da malo prošetate i budete u nekom omiljenom ambijentu sa dragom osobom. Spustite malo ograde nepoverljivosti, smanjite malo dozu opreza, koja vam je ovih dana pojačana. Ispoljite vaš smisao za humor, jer je lek za vaše ponekad uzburkane emocije. Krećite se u pozitivnom društvu.

makonda-tracker