Astro

Dnevni horoskop za 17. septembar: Ovnovi će biti ispunjeni srećom, dok je pred Strelčevima odličan dan za ljubav

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Romantični ste, okrenuti ljubavi i rečju i delom. Provodite dan kreativnije nego obično. Umetnički nadahnuti, ljubavno inspirisani, spremni ste za velika dela. Ukoliko ih i ne ostvarite, bar ćete biti ispunjeni srećom, što je, priznaćete, najvažnije. Uživate. Zdravlje uglavnom dobro.

 

BIK

 

Povedite računa da ne zagubite neki važan dokument i proverite dobro šta potpisujete da se ne bi potkrala neka greška. Na ljubavnom planu ste veoma pasivni, a partner pokazuje nezadovoljstvo. Morate napraviti kompromis. Moguće su alergijske reakcije koje vas u ovo doba godine ne zaobilaze.

 

BLIZANCI

 

Osećate se kao da ste slabo motivisani na radnom mestu a to čini da se manje trudite. Nemojte gubiti entuzijazam već istrajte u svom napornom radu, nikad se ne zna kako vam to može koristiti. Imate osećaj da se partner polako „hladi". Obraćajte nešto manje pažnje na njega i partite njegovu reakciju. Gorušica.

 

RAK

 

Prihvatite nove ideje sa namerom da proširite svoje saznajne vidike. Neko vas usmerava na kreativno izražavanje i pravilno delovanje. Pokažite da imate dovoljno poverenja u bliske saradnike i zajednički dogovor. Obratite pažnju na osobu koja vas posmatra nekim zaljubljenim pogledom. Uzimajte više vode.

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker