ASTRO

Dnevni horoskop za 16. septembar: Device se previše zanose, Škorpiju čeka zanimljiv poziv

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN
Vaše raspoloženje zavisi od trenutka. Ukoliko neko pokuša da vas isprovocira, može vam lako pokvariti dan, ali isto tako ga učiniti i zanimljivim, ukoliko vas obraduje. Kad bolje razmislite, od drugih očekujete da utiču na vas, a da sami malo šta preduzimate. Trebalo bi da se više oslanjate na sopstvene snage.


BIK
Od vas se već duže vremena očekuje da pronalazite najbolja rešenja i da idejno osmišljavate zajedničke akcije, a imaćete i priliku da preuzmete organizatorsku ulogu u jednom projektu. Neka sada prorade vaše ambicije toliko dugo skrivane i ušuškavane od javnosti. Partner je duže vremena neraspoložen.


BLIZANCI
Moracete da uložite dodatni napor kako biste svoj društveni ili ljubavni ili život učinili interesantnijim. Za vas je ljubav i emotivno ostvarenje uporišna tačka, ali upravo u tom polju moraćete da date svoj makismum kako biste održali unutrašnju ravnotežu. Nedostaju vam mudrost i strpljenje. Glavobolja.


RAK
Nema razloga da se povodite za lažnim utiscima ili da vas neko zavarava velikim obećanjima. Proveravajte nove informacije o poslovnim prilikama i potrudite se da zaštitite svoje interese. Osećate novi nalet emocija. Iskoristite to i stavite voljenoj osobi do znanja da vam je stalo do nje.

 

( ASTROLOG: MARKO VORONJIN, WWW.ASTROUSLUGE.COM )
makonda-tracker