Astro

Dnevni horoskop za 14. septembar: Vodolijama se smeši prijatno iznenađenje, Device, nađite vreme za relaksaciju

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

Imaćete koristi na poslu od tuđih ulaganja, a ne od novca koji vi ulažete u posao. Važno je da budete u kontaktu sa osobama od poverenja. Lako se možete upustiti u avanturu sa osobom sa kojom ste poslovno vezani. Konačno ćete prepoznati šta vam treba. Više vremena provodite na svežem vazduhu.

 

BIK

Biće vam potreban neki dodatni izvor prihoda, razmislite o novim poslovnim mogućnostima. Pre svega dobro procenite slobodno vreme koje imate za tako nešto. Zadovoljni ste jer su vam simpatije uzvraćene i to vam daje dodatnu energiju. Izuzetno povoljan dan. Što se zdravlja tiče čuvajte se alergija.

 

BLIZANCI

Imate dobre ideje o unapređenju poslovnih ciljeva, ali vam nedostaju pouzdane informacije. Potrebno je da se opredelite za praktično rešenje i da sačuvate dobar odnos sa saradnicima. U razgovoru sa bliskom osobom postupite prema svojoj savesti, neumerenost u izražavanju osećanja navodi na pogrešno rešenje.

 

RAK

Imate pozitivan stav i optimističku viziju u pogledu rešavanja poslovnih dilema. Važno je da ostanete u pozitivnom okruženju jer svaki podsticaj u vama pokreće kreativnu energiju. Emotivne slutnje mogu da vas navedu na pogrešan zaključak. Bolje je da postavite direktna pitanja svom partneru nego da pretpostavljate moguće odgovore.

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker