ASTRO

Dnevni horoskop za 13. septembar: Blizance čeka susret sa bivšom simpatijom, Jarac se plaši da će biti povređen

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

Pokušavate da zasenite svoju okolinu i u ambicioznom stilu prihvatate različite obaveze. Ipak, poslovni dogadjaji ne idu u željenom smeru. Zarad poštovanja nekih privatnih ili poslovnih dogovora, prihvatite kompromisno rešenje. Priuštite sebi više odmora i mirno sna tokom noći.

 

BIK

Prihvatite poziv ili podsticaj koji u vama pokreće bliska osoba. Osećate da vas preplavljuje novi emotivni zanos i želja da više uživate u svom svetu intime. Konačno je došlo i vaših pet minuta kada je ljubav u pitanju. Zdravlje je zadovoljavajuće, ostalo je samo još da se sredi finansijska situacija.

 

BLIZANCI

Problemi su za vama. Ponovo funkcionišete na najbolji mogući način. Potreba za uspostavljanjem kontakata dovodi vas do maksimalnog angažovanja. Koliko ćete biti istrajni, sigurni u sebe i odgovorni - za sada zavisi samo od vas. Prijaće vam neočekivan susret na ulici sa bivšom simpatijom.

 

RAK

Vi ste po svojoj prirodi štedljivi i veoma obazrivi kada su u pitanju finansije. Danas će vam takav stav doneti korist, važno je da budete veoma pažljivi sa novcem. Postoji šansa da odete na kraći poslovni put. Važno je da dovoljno odmarate i da imate redovne obroke tokom celog dana.

 

makonda-tracker