ASTRO

Dnevni horoskop za 10. septembar: Blizance očekuje važna vest, Rakovi - neko vam šalje direktnu ljubavnu poruku

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN
Polako shvatate svoju poziciju i potencijale. Okolnosti na poslu su i dalje nestabilne, ali vi imate mogućnost da se dobro snađete u gužvi. Ovo naročito važi za one koje se bave privatnim poslom. Vreme je da krenete dalje na polju ljubavi i da zatvorite vrata za jednom osobom. Smanjite broj cigareta.


BIK
Dopadaju vam se nečije poslovne ideje, ali još uvek niste sigurni u konačan ishod. Smišljeno odlažete trenutak za zvanično izjašnjavanje pred saradnicima i ostavljate otvorenu mogućnost za dodatnu proveru. Nema razloga da sumnjate u nečije emotivne namere zato što vam nedostaju sve informacije. Uzimajte više voća.


BLIZANCI
Danas ćete dobiti važnu vest od saradnika ili poslovnog partnera. Ostanite dosledni u svojim namerama i nemojte zloupotrebiti poverenje poslodavca. Pozovite osobu koja vam već neko vreme privlači pažnju. Nemojte čekati posebnu priliku ili povod. Osećate se neuobičajeno umorno. Nemate energije ni za najobičnije dnevne obaveze i to vas zabrinjava jer sve ovo ne liči na vas.


RAK
Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rešenje. Stalo vam je da one budu prihvaćene. Neko vam upućuje ljubavnu poruku i direktno vam daje do znanja šta misli i oseća. Necete odoleti. Korigujte težinu jer ste dosta kilograma nabacili neaktivnošću tokom prethodnog perioda.

 

makonda-tracker