Astro

Dnevni horoskop za 9. septembar: Strelčevi, očekujte priliv novca, Ribe, izbegavajte eksponiranje među saradnicima

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Potišteni ste. Neko može iskoristiti ovo vaše stanje i zloupotrebiti vas. Nezadovoljstvo ljubavnim životom samo je posledica vaše nervoze i preosetljivosti. Oni uglavnom stvaraju loše raspoloženje i negativan stav, posebno kad je veza u kojoj se nalazite u pitanju. Izbegavajte rasprave.

 

BIK

 

Ako ste se pre izvesnog vremena udaljili od nekog ko vam je mnogo značio i zbog koga ste mnogo patili, danas biste mogli da ponovo ostvarite kontakt. Naravno, ako želite da se toj osobi ponovo približite, dozvolite vremenu da radi za vas. Duže vremena muči vas nesanica, ako se ovakvo stanje nastavi moraćete kod lekara.

 

BLIZANCI

 

Preporuka je da ostanete fokusirani na polje svoje profesije, ne mešajte se u ono u čemu niste dobri. Problematičan period na polju ljubavi stoga pokušajte da saslušate partnerove primedbe i potrebe, to mu je veoma važno, a može se pozitivno odraziti i na budućnost veze. Problemi s jetrom.

 

RAK

 

Dobro razmislite o svojim interesima, jer okolnosti na poslovnoj sceni se brzo smenjuju. Odložite jedan poslovni dogovor ili finansijsko ulaganje. Ukoliko sumnjate u nečije emotivne namere, to još uvek ne predstavlja dokaz za osudu. Nema razloga da nepravedno kažnjavate osobu koju volite.

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker