Astro

Dnevni horoskop za 8. septembar: Škorpije, oprobajte se u novim izazovima, Lavovi, sreća je na vašoj strani

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Profimedia
foto: Profimedia


Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Jedan interesantan telefonski poziv mogao bi dosta toga promeniti kada su u pitanju vaši planovi za naredno leto. Iako niste ništa konkretno planirali prava ideja mogla bi se realizovati već naredne nedelje ukoliko imate osećaj da činite pravu stvar. Osetljiv stomak.

 

BIK

 

Nečije usluge za vas imaju visoku cenu, stoga tražite jednostavnije poslovno rešenje ili povoljniju varijantu. O svemu dobro razmislite, nema potrebe da donosite zaključak na osnovu prvog utiska. Nemojte zanemariti mišljenje članova porodice koji vam žele najbolje a neutralni su u svemu.

 

BLIZANCI

 

Osećate kreativnu inspiraciju i sa lakoćom završavate brojne obaveze. Ponekad umete da ostavite fantastičan utisak na okolinu, tako da saradnici očekuju vaše mišljenje o različitim poslovnim temama. Uživate u društvu bliske osobe i ne želite da neko sa strane kvari vašu sreću.

 

RAK

 

Obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za poslovni dobitak. Potrebno je da reagujete u određenom trenutku i kategorično da zaštite svoje interese. Potrudite se da delujete dovoljno zanosno i inspirativno pred voljenom osobom. Nemojte dozvoliti da se udaljavate od nekih zajedničkih planova.

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker