Astro

Dnevni horoskop za 5. avgust: Vage, napravite prvi korak ka cilju, Ovnovi, otvoreno porazgovarajte sa partnerom

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

Posao

Pokušaj da dobijete na vremenu će vam se isplatiti u određenoj meri. Morate da se dovdete u red što se vaših ličnih interesa tiče. Pokazujete poveću zainteresovanos za nesto posebno.

Ljubav

Ne morate da se upuštate u određeni ljubavni ambijent u onoj meri u kojoj vam se pomalo čudne stvari dešavaju. Nije loša ideja da otvoreno popričate sa partnerom.

Zdravlje

Solidno.

 

BIK

Posao

Imaćete izuzetno zanimljiv dan kada su finansije u pitanju. Morate da se dovedete u red što se trošenja novca tiče. Zaboravite kupoholičarski stav na kratko.

Ljubav

Ukoliko ste u suštini na dobrom putu, ne odustajte od dodatnih ideja koje vam se usput otvaraju. Partner vas očekuje.

Zdravlje

Osećate se zdravije.

 

BLIZANCI

Posao

Ne pokazujete poveću dozu entuzijazma, ali zasigurno ne I ono što ste sami zacrtali kao konačan poslovni cilj. Radite u svom poslovnom ambijentu.

Ljubav

Morate da vodite određenu bitku sa partnerom, jer se ovde uviđa igra ega. Ukoliko je u pitanju partner rođen u znaku Lava vi tu ne treba da se upuštate u raspravu.

Zdravlje

Pojačana tenzija.

 

RAK

Posao

Koliko budete učestvovali u onome što se knkretno smatra vašim zaduženjima u toj meri ćete rešiti svoje finansijske probelme. Sledi vam dosta prijtno iskustvo.

Ljubav

Partner uviđa da ste pod pritiskom I da vam sledi dosta povoljniji period, kada su emocije u pitanju. Imate odličnu podršku planeta, trenutno.

Zdravlje

Pazite se alergijskih reakcija.

 

( Astrolog: Milica Miholjčić, www.astrousluge.com )
makonda-tracker