Astro

Dnevni horoskop za 14. jul: Vodolije, budite opuštenije, Ribe, moguće je da ćete se zaljubiti kao nikada do sad

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Horoskop: WWW.ASTROUSLUGE.COM

 

OVAN

Posao: Morate da se dovoljno uklopite u obaveze koje vas još očekuju. Ne morate da uradite sve sami. Podelite obaveze.

Ljubav: Ukoliko ste u vezi sa jednom Ribomi pokušajte u tom pravcu da dominirate i da se prepustite čarima ljubavnog života.

Zdravlje: Osećate se rasterećeno.

 

BIK

Posao: Pokazali ste se izuzetno dobro na polju posla I imate odličnu priliku da počnete da razmišljate o produženoj saradnji sa jednim Strelcem.

Ljubav: Vaša intimna strana je zadovoljavajuća ovaj put. Imate odličan stav i ne morate da se dvoumite oko nebitnih činjenica koje vam se dostavljaju.

Zdravlje: Grlo vam je slaba tačka.

 

BLIZANCI

Posao: Dobićete malo više zadataka ali to ne znači da nećete uspeti da ih završite na vreme. Ukoliko vam se desi propust u radu neće biti prvi put.

Ljubav: Morate da budete dovoljno upečatljivi kada su emocije u pitanju pre nego što ste spremni za nešto više.

Zdravlje: Solidno.

 

RAK

Posao: Pokušavate da zaradite dovoljno novca za svoje prohteve ali vas to I sputava u daljem radu u kome ste se dovoljno dobro inkorporirali

Ljubav: Potez koji čete učiniti kada je u pitanju vaš lični stav prema ljubavnom životu je diskutabilna stvar.

Zdravlje: Volite da se bavite sportom.

 

LAV

Posao: Ukoliko se bavite izdavaštvom obratite pažnju na osobe koje su vam saradnici jer neko može biti dovoljno neiskren ovaj put.

Ljubav: Ukoliko je u pitanju strastvena ljubavna veza, ne preporučuje se još uvek ulazak u brak, već povremeno upuštanje u jednu otvorenu avanturu.

Zdravlje: Volite da živite welness.

 

DEVICA

Posao: Morate da se držite pravila koje niste svesni da kršite. U vašoj glavi stvari stoje potpuno drugačije I ne dozvoljavate promenu tek tako.

Ljubav: Imate utisak da vas partner vara. Ukloliko ste možda neprijatno iznenađeni pokušajte da razmislite da li je to u suštini i istina ovaj put.

Zdravlje: Rasterećeni ste.

 

VAGA

Posao: Ne sarađujte sa onima koji su vas izneverili već jednom ali koji su spremni da se vrate u vaš posao.

Ljubav: Volećete da vas partner pozove pre nego vi njega. Na neke stvari nemate uticaj u većoj meri mada postoji doza loših aspekata koje ne možete da prevaziđete za kraći period.

Zdravlje: Pomalo ste loše raspoloženi.

 

ŠKORPIJA

Posao: Morate da se informišete oko pojedinih činjenica. Ne dozvolite sebi da propustite mnoge stvari na svom poslovnom segmentu.

Ljubav: Ukoliko ste sa osobom koja vas podržava u onome šta trenutno radite ne morate da se snebivate već čvrsto rešite da nađete slobodnog vremena.

Zdravlje: Ukoliko ste hronični bolesnik, budite oprezni.

 

STRELAC

Posao: Volite da provedete vreme u obavezama I na tom segmentu ste uvek dobro došli među kolegama.

Ljubav: Pokušaj da se distancirate na vreme od svojih obaveza nećete uspeti. Morate da se otvoreno ponašate prema osobi pored vas.

Zdravlje: Čuvajte se u saobraćaju.

 

JARAC

Posao: Volite da ste zaposleni I da radite duple smene, ništa vam ne predstavlja problem. Razmislite gde sve ovo vodi kada su u pitanju vaše finansije.

Ljubav: Još uvek samo razmišljate o eventualnoj promeni emotivnog statusa. Možete da osetite da još nije vreme za nešto konkretno, koliko vam se više smeši pasivniji stav.

Zdravlje: Pokušajte da se opustite povremeno.

 

VODOLIJA

Posao: Ukoliko dobijete novu šansu na koju niste računali kao dobitnu kombinaciju morate da se dovoljno pripremite za tu soluciju već danas.

Ljubav: Trenutno pravite dobru strategiju zavođenja. Budite opušteniji.

Zdravlje: Imate mnogo loše aspekte.

 

RIBE

Posao: Vaše pravo da dobijete ono što želite je povremeno loša solucija na koju ne možete da računate kao na nešto ozbiljno.

Ljubav: Možete da se zaljubite kao nikada do sada. Rasterećenje se uviđa za neko vreme.

Zdravlje: Nemtate velike probleme.

( Astrolog: Milica Miholjčić, www.astrousluge.com )
makonda-tracker