Astro

Dnevni horoskop za 11. jul: Blizancima se smeši ljubav sa jednim Lavom, Device, ne bavite se sporednim stvarima u životu

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: WWW.ASTROUSLUGE.COM

 

OVAN

Posao: Ukoliko se bavite privatnim poslom imate na umu mnogo toga da promenite. Ne pokazujte ni najmnju dozu nezainteresovanosti.

Ljubav: Morate da shvatite kako da dostignete mnogo više na segmentu emocija. Prijatelji vas podržavaju u izboru osobe pored vas.

Zdravlje: Povremeno se bavite sportom.

 

BIK

Posao: Ukoliko ste pomalo loše raspoloženi zbog trenutne situacije u kojoj se nalazite pokušajte to sa vedrije strane da pogledate u narednom periodu. Imate odlične aspekte na polju posla koji garantuju uspeh.

Ljubav: Možete da budete u kontaktu sa osobom od ranije. Ponovo se osećaju simpatije I mnogo bolja slika vašeg emotivnog života.

Zdravlje: Volite wellness.

 

BLIZANCI

Posao: Aspekti, koji vam donose mnogo dobrog i ne dozvolite da se nešto iskomplikuje bez većeg razloga su trenutno takvi na nebu u vašem polju finansija.

Ljubav: Zaljubićete se u jednog Lava. Spremite se za novu ljubavnu romansu ovaj put.

Zdravlje: Nemate velike probleme.

 

RAK

Posao: Budite dovoljno otvoreni na polju posla i ne dopustite neželjene posledice. Pokažite veću dozu entuzijazma ovaj put.

Ljubav: Imate partnera, koji vas doslovno iritira I ne želite sebi da priznate sopstveni poraz. Pokušćete da izgladite odnose.

Zdravlje: Ne žalite se na nesto posebno, danas.

 

LAV

Posao: Vaš stav je nepovoljan za neke ljude pa pokušajte da budete pažljivi prilikom izjava koje imate da kažete. Nešto vas koči u radu.

Ljubav: Bićete zahvalni onima koji su se okrenuli I otišli. Samoća vam prija na neki način.

Zdravlje: Isuviše ste opsednuti svojim zdravljem.

 

DEVICA

Posao: Ukoliko ste u prilici da se povučete iz trenutnog projekta ne radite to u spidu. Razmislite koliko je to važno za vas.

Ljubav: Ne bavite se sporednim stvarima u svom životu. Partner očekuje da budete precizni u svojim izjavama.

Zdravlje: Cirkulacija vam je slaba strana.

 

VAGA

Posao: Imate jasan cilj koji vam se po nekom pravilu obistinio. Ne dozvolite veće dezavuisanje od osoba koja vas ne razumeju.

Ljubav: Ne morate da očajavate u samoći koju trenutno osećate, koliko se od vas očekuje mnogo bolja komunikacija, kada je partnerski odnos u pitanju.

Zdravlje: Čuvaje se raspiratornih infekcija.

 

ŠKORPIJA

Posao: Ne morate doslovno da se povinujete situaciji u kojoj se nalazite, jer imate odličnu startnu poziciju koju morate da ispoštujete bez obzira na sve mogućnosti koje ste propustili.

Ljubav: Možda vam se dopada osoba iz vašeg neposrednog okruženja. Ta osoba vam je pomalo intrigantna.

Zdravlje: Izbegavajte hladne sokove.

 

STRELAC

Posao: Pokušavate da dokažete da vredite bez obzira na sitna ogovaranja, koja su po vašem mišljenju nepotrebna i nemate nameru a se upuštate u raspravu.

Ljubav: Bilo bi dobro da spustite kriterijum kada su vaše emocije u pitanju I izbor partnera.

Zdravlje: Meditirajte.

 

JARAC

Posao: Ostajete pri svom stavu bez obzira na situaciju kroz koju prolazite. Neke činjenice vam se u suštini ne dopadaju u većoj meri. Pokšaj da mnogo toga zaboravite ne vraćajući se mngo u prošlost.

Ljubav: Iritira vas nečije prisustvo. Ne dozvolite sebi da vas mimoiđe dobra šansa.

Zdravlje: Masaža bi vam prijala.

 

VODOLIJA

Posao: Volite da se pokažete u najboljem svetlu. U tome ćete većim delom uspeti samo ukoliko se budete vodili činjenico da ste spremni I na pojedine propuste kao I na otežanja.

Ljubav: Vaša strastvena priroda vas opominje da je pored vas osoba kojoj možete da priđete.

Zdravlje: Čuvajte se virusnih infekcija.

 

RIBE

Posao: Ne morate da se upuštete u jačanje veze na poslovnom segmentu na polju inostranstva jer možete da imate poveći trošak na takse i transakcije

Ljubav: Vaša strastvena priroda vas podstiče na akciju, koju retko ko primenjuje u tako jakom intenzitetu.

Zdravlje: Posetite spa centar.

 

 

( Astrolog: Milica Miholjčić, www.astrousluge.com )
makonda-tracker