Astro

Dnevni horoskop za 8. jul: Ovnovi, vreme je da potražite novog partnera, Bikovi, ne pristajte na kompromise

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Horoskop: WWW.ASTROUSLUGE.COM

 

OVAN

Posao: Niste svesni svog potencijala koji vam se otvara kada se upustite u nešto što ste planirali već duže vreme a to je nova edukacija. Iskoristite aspekte da proširite svoje znanje.

Ljubav: Ukoliko ste odavno već zaljubljeni u svoju simpatiju, koja vas ne vraća emociju koju joj dajete, vreme je da potražite nekoga novog, ovaj put.

Zdravlje: Poveća nervoza.

 

BIK

Posao: Ukoliko želite da se edukujete za to imate vremena ovaj put. Iskoristite svoje potencijale bez izgovora. Pruža vam se potpuno novi put.

Ljubav: Pokušavate da doprete do svog partnera ali se povremeno povlačite iz igre koja po vašem mišljenju nema veći razlog daljeg protežiranja.

Zdravlje: Povišen krvni pritisak.

 

BLIZANCI

Posao: Ukoliko je karijera ono na šta mislite često. Možda još niste uvideli da je to jedan korak napred kada je vaš razvoj u pitanju. Očekujte poveći novac.

Ljubav: Lažna slika vašeg emotivnog života vam upada u srž problema. Ni pod kojim uslovima ne pristajte na kompromise koji vam mogu odvući fokus sa bitnih stvari.

Zdravlje: Problem sa vidom.

 

RAK

Posao: Ukoliko volite svoj hobi sa njim ćete nastaviti akciju u kojoj ćete moći dodatno da zaradite. Planete vas podržavaju u nameri.

Ljubav: Ne morate da se dezavuišete nepotrebnim činjenicama od kojih nemate veće koristi u svom radu koji imate.

Zdravlje: Opuštajte se.

 

LAV

Posao: Niste nikome imali to da predočite, ali vreme pred vama je odlična solucija koja vam se može isplatiti, jer imate šta da pokažete kroz rad od ranije. Retrogradne planete vas podržavaju.

Ljubav: Volite jednu Škorpiju koja može da bude dosta teška za vas. Rešićete ovu situaciju u svakom slučaju.

Zdravlje: Pijtdovoljno tečnosti.

 

DEVICA

Posao: Aspekti na nebu su odlični za one koji imaju aktivno polje privatnog biznisa. Ne očajavajte za utrošenim vremenom od ranije jer šansa je trenutno sada aktuelna u pravom smislu.

Ljubav: Dezavuisanje od strane stare simpatije ne prihvatajte ovaj put. Možete imati problm u braku i da vam se učini da gubite tlo pod nogama.

Zdravlje: Problem sa određenom hranom.

 

VAGA

Posao: Došlo je vaših pet minuta i ne morate da se dvoumite oko novih poteza na koje je došao red trenutno. Neko od kolega vas smatra odličnim saradnikom.

Ljubav: Zaslužujete mnogo bolji tretman i ne pokušavajte da se skrasite na onome što trenutno imate.

Zdravlje: Oprez hroničnim bolesnicima.

 

ŠKORPIJA

Posao: Volite da dominirate u svom ambijentu, pa se uviđa i doza egocentrizma. Nipodaštavate rad drugih ljudi. Budite bar umereniji u tome.

Ljubav: Ukoliko vam se neko udvara morate da se opustite i prihvatite izazov.

Zdravlje: Povišen krvni pritisak.

 

STRELAC

Posao: Volite ponekad da se osamljujete jer osećate veliki umor. Pokušajte sa dozom meditacije da se ponekad regenerišete. Dan vam je pomalo težak.

Ljubav: Ne dopuštajte prevelike izlive emotivne prirode i ne pokušavajte da svakome udovoljavate, osim samo sebi.

Zdravlje: Povišen holesterol.

 

JARAC

Posao: Budite spokojni kada je poslovna strana u pitanju ukoliko imate pored sebe dugogodišnjeg poslovnog partnera. Neki su sa razlogom morali da odu ali sve je to proces.

Ljubav: Pokušaj da budete najbolji ne morate da se dezavuišete onim što trenutno imate kao soluciju koju niste do sada iskoristili.

Zdravlje: Loša cirkulacija.

 

VODOLIJA

Posao: Imaćete priliku da se samostalno izjasnite o daljem toku događaja. Ne pokušavajte ništa da silite ovaj put. Postoji razlog zašto sve ide malo sporijim tempom.

Ljubav: Pređite u drugi segment i otvorite se prema drugim ljudima. Neko je na vašoj strani ovaj put.

Zdravlje: Solidno.

 

RIBE

Posao: Vaša finansijska situacija je zadovoljavajuća danas. Nemate velike brige I ne pokušavajte da se dezavuišete nepotrebnim činjenicama.

Ljubav: Pomalo ste loše raspoloženi u onome što trenutno imate na emotivnom planu.

Zdravlje: Danas nemate većih problema.

( Astrolog: Milica Miholjčić, www.astrousluge.com )
makonda-tracker