Astro

Dnevni horoskop za 29. jun: Vage neće ostati imune na nečije udvaranje, Blizanci, budite oprezni kada su nove veze u pitanju

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: WWW.ASTROUSLUGE.COM

 

OVAN

Posao: Pripremite se za jedan izuzetan dan. Imate odlične ideje I neko prati vaš rad bez izgovora. Imate na koga da se oslonite I ne pokušavajte da se dezavuišete nepotrebnim činjenicama na koje niste navikli.

Ljubav: Pokušaćete da se otarsite nečega iz prošlosti, jer umete da se dobro postavite kada je vaš emotivni život u pitanju.

Zdravlje: Problem sa disajnim putevima.

 

BIK

Posao: Ukoliko se bavite privatnim poslom ne dozvolite da vas neko dezavuiše i da mu pozajmljujete novac bez potpisa.

Ljubav: Ne morate da se pravdate za ono što niste mogli da ispunite. Vaše želje su na nekom drugom segmentu koji vam se uporno postavlja kao imperativ.

Zdravlje: Solidno.

 

BLIZANCI

Posao: Imate dosta izazovne aspekte na polju posla, ali oni mogu biti pomalo i negativni ukoliko se ne snađete na vreme.

Ljubav: Možda vam se dopada jedan Lav ili Devica. U svakom slučaju vam se savetuje dodatni oprez kada su nove veze u pitanju.

Zdravlje: Povedite računa o zubima.

 

RAK

Posao: Imate na koga da se oslonite i ne pokušavajte da se dezavuišete nepotrebnim stvarima koje vam odvlače pažnju bez večeg razloga. Budite jaki i spremni na veći izazov nego trenutno.

Ljubav: Partner je na ratnoj nozi. Budite oprezni u komunikaiji. Sledi vam poveća rasprava u vezi ili braku.

Zdravlje: Problem sa holesterolom.

 

LAV

Posao: Danas možete biti pomalo umorni od svega što vam se dešavalo u prethodnom periodu. Možda treba da razmislite o godišnjem odmoru.

Ljubav: Ne morate da se povlačite, koliko se od vas traži kompromis, kada je druga strana u pitanju.

Zdravlje: Problem sa viškom tečnosti u organizmu.

 

DEVICA

Posao: Morate da se distancirate kada su upitanju povremene loše upućene vesti. Budite pomalo otvoreniji za duhovni život. Imate na koga da se oslonite, pa samim tim podelite trenutne obaveze.

Ljubav: Ne želite da ulazite u raspravu, koja ne vodi dogovoru i razrešenju situacije. Vaša volja je jača i možete dobiti ono u šta verujete čistog srca.

Zdravlje: Savetuje vam se sistematski pregled.

 

VAGA

Posao: Dosta ste komunikativni i privlačite pažnju svojom brbljivošću do neke mere. Ne pokušavajte da se postavite drugačije nego inače.

Ljubav: Naglašena seksualnost, koju trenutno imate nije mala. Nećete ostati imuni na nečije udvaranje.

Zdravlje: Srčana aritmija.

 

ŠKORPIJA

Posao: Vrlo ste ambiciozni i ne umete trenutno dovoljno da manipulišete koliko ste uistinu spremni da radite i da uspete na zadatku kojim ćete se baviti.

Ljubav: Skloni ste jačim emocijama nego inače. Strasti su kod vas danas dosta dominantne.

Zdravlje: Poradićete na svom imunitetu.

 

STRELAC

Posao: Vaša analitičnost je odlična prilika da se uključite u jedan deo projekta na kome možete da izgurate u narednom periodu.

Ljubav: Odlično rspoloženje koje imate, prenosite I na druge osobe u svom okruženju. Niste sami i prijatnije vam je ovako u društvu.

Zdravlje: Izbegavajte začinjenu hranu.

 

JARAC

Posao: Ukoliko ste bez posla i tražite ga, možete imati solidnu šansu da se nešto ovde promeni i to na bolje. Budite dovoljno skoncentrisani na problem koji treba da rešite.

Ljubav: Izborićete se za osmeh jedne vama drage osobe. Niste se nadali većem uspehu na ovom segmentu.

Zdravlje: Možete imati učestale glavobolje.

 

VODOLIJA

Posao: Morate da se ponekad povučete u svoj svet i da pokušate da meditirate. Neke stvari bez većeg angažovanja nemogu da vam donesu veći priliv novca ukoliko se ne promenite.

Ljubav: Pomalo ste loši u konverzaciji, kada treba da se strpite. Niste loši u onome što vam se pruža u trenutnoj komunikaciji sa jednom Ribom.

Zdravlje: Digestivni problemi.

 

RIBE

Posao: Kada je poslovna šansa u pitanju koju trenutno imate možete biti dovoljno dobri u tome ovaj put. Imate odličan plasman.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, sledi vam poznanstvo preko polja posla sa osobom, koja vam na neki način dovoljno imponuje svojim stavom i načinom komunikacije.

Zdravlje: Posetite spa centar.

( Astrolog: Milica Miholjčić, www.astrousluge.com )
makonda-tracker