astro prognoza

Dnevni horoskop za 3. septembar za svih 12 znakova

0

Najtačniji dnevni horoskop za 3. septembar

Šta vam donosi dnevni hrooskop za 3. septembar?
Šta vam donosi dnevni hrooskop za 3. septembar?foto: Antonio Guillen Fernández / Panthermedia / Profimedia

Lav

 

Krenuli ste na posao u mnogo odlučnijem raspoloženju, rešeni da danas konačno završite nešto što se danima razvlači. Ipak, malo je verovatno da ćete biti zadovoljni rezultatima. Jedna osoba privlači vašu pažnju, ali smatrate da je previše rano za akciju.

 

Devica

 

Ne samo što je ovo dobar dan u poslovnom segmentu, već vas može potrefiti i ljubavna sreća. Device u toku dana upoznaju osobu sa kojom će kratko porazgovarati, ali koja će ostaviti utisak na njih. Ako postoji ljubav na prvi pogled – danas bi mogla da se pokrene.

 

 

Vaga

 

Totalno ćete se smoriti kada shvatite da ćete ipak morati da platite nešto za šta ste mislili da ćete uspeti da „preskočite“. Nećete biti zadovoljni ni promenama koje su nastupile u nekom dogovoru. Zato je najbolje okrenuti se ljubavi, tu ne možete da omašite.

 

Škorpija

 

Danas ćete verovatno i sami u jednom trenutku biti zbunjeni koliko se sve odvija baš kako treba i kako vam situacije idu na ruku. Dogovori funkcionišu, dobili ste potvrdu o uplati novca, komunicirate odlično sa nekim ko vam se dopada.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker