astro prognoza

Dnevni horoskop za 18. jul: Ovnovi su u emotivnom zanosu, a koga bi jedna greška mogla skupo da košta?

0

Pogledajte šta je to što su vam zvezde spremile za ovaj četvrtak 18. jul

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. JUL
DNEVNI HOROSKOP ZA 18. JUL foto: Shutterstock / Algernon77

LAV

 

Čini vam se da za šta god da se uhvatite da uradite – nikako ne uspevate da završite kako treba ili na onaj način koji ste vi zamislili. Prihvatite da je ovo jedan od onih dana kada je konfuzija jaka. Bolje je da ove trenutke iskoristite za kontakt sa voljenom osobom.

 

DEVICA

 

Non stop vam se čini da ste propustili da uradite nešto bitno ili da ste napravili grešku u onome što radite. Možda je vaš predosećaj dobar, pa bi bilo dobro da proverite još jednom sve. Moguće je da ćete morati da odložite susret sa voljenom osobom.

VAGA

 

Koliko god da ćete u prvom delu dana biti nestrpljivi u poslovnom segmentu, toliko ćete se kasnije opustiti i dozvoliti da sve ide svojim tokom. Nerviranje nikada nije ubrzalo situaciju, zar ne? U kontaktu sa voljenom osobom budite taktični.

 

ŠKORPIJA

 

Pripremate se za sastanak ili dogovor i to prilično ozbiljno, jer ne želite da napravite niti jedan propust. Trudićete se da se prilagodite onim osobama sa kojima danas dolazite u kontakt. Emotivni partner vam posvećuje veliku pažnju, što vam neizmerno prija.

 

makonda-tracker