astro prognoza

Dnevni horoskop za nedelju, 2. JUN: Ovnovi, klonite se "energetskih vampira", jedan znak treba da posluša INTUICIJU

0

Zavirite među zvezde i pogledajte šta je to što vam donose ove nedelje

HOROSKOP ZA NEDELJU, 2. JUN
HOROSKOP ZA NEDELJU, 2. JUNfoto: Shutterstock / ViDI Studio

Lav

 

Budite diplomate kada imate posla sa tazbinom. Sudske odluke možda danas nisu povoljne. Kućne poseti i porodični odnosi vas opterećuju, zato ih odližite za neko drugo vreme. U suprotonom mogli bi da nastanu problemi koje će biti teško izgladiti.

 

Devica

 

Iznenadni romantični susreti mogu dovesti do ozbiljnih posledica. Pokušajte da se ne preterujete i ne ugrozite svoje zdravlje. Vodite računa šta pričate. Ponekad čak i kada govorite istinu možete biti pogrešno shvaćeni. Danas nije dan za isterivanje pravde, opustite se, okružite se samo ljudima koji su vam neophodni za sreću.

Vaga

 

Pazite na svoje zdravlje jer možete osetiti da gubite energiju. Ovo je dobar dan da napredujete finansijski i da doživite malo sreće ili da vam novac "padne" u krilo. Lični stavovi su važni, ali danas je bolje da ih zadržite za sebe.

 

Škorpija

 

Osećate se neusaglašeno sa drugima u svetu i na radnom mestu. Verovatno ćete morati da prilagodite način na koji se povezujete sa drugima i tada će vam biti bolje. Ostanite mirni i pristupite stvarima opušteno, to je jedini način da sačuvate živce ove nedelje.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker