astro prognoza

Dnevni horoskop za 28. MART: Ovnove čeka ROMANTIČAN SUSRET, a ko će se žestoko posvađati sa članovima porodice?

0

Pogledajte šta vas čeka ovog četvrtka, 28. marta 

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. MART
DNEVNI HOROSKOP ZA 28. MART foto: Rohappy/Shutterstock

Lav

 

Ambiciozni planovi za budućnost zahtevaju praktičan pristup, posebno kada su u pitanju finansije. Saradnja sa pouzdanim prijateljem može vam doneti korist. Ne forsirajte sebe, već napravite planove koji će biti održivi na duže staze.

LJUBAV

Otvorite se prema partneru i razgovarajte o zajedničkim ciljevima. Prilagodite svoje ambicije sa njegovim/ njenim očekivanjima. Pokažite više razumevanja i podrške.

POSAO

Fokusirajte se na praktične aspekte svojih planova i budite spremni da uložite vreme i trud kako biste ostvarili svoje ciljeve. Finansijski saveti od prijatelja mogu biti od koristi.

ZDRAVLJE

Ne zanemarujte fizičku aktivnost i potrudite se da se hranite zdravo. Izdvojite vreme za sebe i pronađite način da se opustite.

 

Devica

 

Planirajte zasluženi odmor i posvetite se ostvarenju svojih želja. Očekujte posetu prijatelja i proširite svoje horizonte, kako fizički tako i mentalno.

LJUBAV

Budite otvoreni za nova poznanstva i iskustva. Komunikacija sa bliskim ljudima će vam doneti radost i inspiraciju. Izrazite svoje emocije bez straha.

POSAO

Vaša energija će biti visoka, što će vam omogućiti da prevaziđete sve prepreke na putu ka ostvarenju ciljeva. Budite spremni da prihvatite izazove i da se prilagodite novim situacijama.

ZDRAVLJE

Posvetite se aktivnostima koje vas ispunjavaju i revitalizuju. Pazite na ishranu i izbegavajte stresne situacije koliko je to moguće.

Vaga

 

Dan posvetite praćenju svetskih dešavanja i vesti. Veče vam donosi uzbuđenje i poziv da izađete. Prihvatite ga bez rezerve i opustite se. Sreća može biti bliža nego što mislite.

LJUBAV

Otvorite se ka novim iskustvima i prihvatite izazove koje donosi ljubav. Upoznajte nove ljude i dopustite da vas inspirišu. Romantične večeri su u planu, iskoristite ih.

POSAO

Pronađite inspiraciju u svakodnevnim aktivnostima i budite spremni da prihvatite nove ideje. Nove mogućnosti za napredak se otvaraju, budite otvoreni za promene.

ZDRAVLJE

Fizička aktivnost će vam doneti osveženje i energiju. Pazite na ishranu i izbegavajte preterane obroke. Odmorite se kako biste sačuvali mentalno zdravlje.

 

Škorpija

 

Danas su moguće napete situacije i diskusije. Pokušajte da izbegnete sukobe i sačuvate mir. Fizička aktivnost može vam pomoći da se oslobodite stresa i napetosti.

LJUBAV

Budite pažljivi u komunikaciji sa voljenom osobom i izbegavajte konfliktne situacije. Pokažite više razumevanja i saosećanja kako biste ojačali vezu.

POSAO

Budite oprezni u poslovnim pregovorima i izbegavajte impulsivne odluke. Sačuvajte mir i koncentraciju kako biste efikasno rešavali probleme koji se pojave.

ZDRAVLJE

Posvetite se relaksaciji i opuštanju kako biste sačuvali svoje mentalno zdravlje. Meditacija ili lagane vežbe mogu vam pomoći da se oslobodite stresa.

 

makonda-tracker