astro prognoza

Dnevni horoskop za 19. decembar: Pred vratima jednog znaka je EMOTIVNA DRAMA, a koga čeka IZNENAĐENJE iza ćoška?

0

Zavirite među zvezde i proverite šta je to što vas čeka ovog utorka, 19. decembra. 

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. DECEMBAR
DNEVNI HOROSKOP ZA 19. DECEMBAR foto: Shutterstock/aprilante

Najtačniju astro prognozu donosi vam AstroLuna.

 

Ovan

 

Danas je dan za akciju! Nemojte dozvoliti da stagnirate. Napravite plan i krenite unapred. Odmorite se od intenzivnih emocija i uživajte u opuštenom razgovoru. Održavajte nepobediv stav i krenite u akciju kada osetite da usporavate.

LJUBAV

Odmorite se od emotivnih uzburkavanja i posvetite vreme sebi. Uživajte u suncu i opuštenom razgovoru sa voljenima. Održavajte pozitivan stav u ljubavi.

POSAO

Pogledajte unapred i napravite plan za današnje zadatke. Važan je kontinuitet u poslu. Krenite u akciju kada osetite potrebu za tim.

ZDRAVLJE

Posvetite vreme odmoru od intenzivnih emocija. Uživajte u suncu i oslobodite se stresa. Fizička aktivnost će vam pomoći da održavate vitalnost.

 

Bik

 

Danas se možete osećati rasterećeno, ali i dalje će biti emotivnih drama. Idite u šetnju ili trčite kako biste povećali kapacitet pluća. Budite aktivni kako biste se nosili sa situacijama.

LJUBAV

Osetite svoje srce kako pumpa krv. Budite aktivni i pokažite ljubav prema voljenima. Fizička aktivnost će vam pomoći da se oslobodite stresa.

POSAO

Budite aktivni u poslu. Fizička aktivnost će vam pomoći da se nosite sa izazovima. Održavajte pozitivan pristup zadacima.

ZDRAVLJE

Povećajte svoj kapacitet pluća kroz aktivnosti poput trčanja ili šetnje. Fizička kondicija će vam pomoći da se osećate dobro.

Blizanci

 

Napravite pauzu od neprestanog “uspinjanja”. Uživajte u društvu prijatelja i opustite se. Pustite da vas energija obuzme, a zatim se ponovo usmerite ka svojim ciljevima.

LJUBAV

Družite se sa prijateljima kako biste se oslobodili tenzije. Komunikacija će vam pomoći da se oslobodite stresa. Budite otvoreni za razgovor.

POSAO

Pauza od napornog rada će vam pomoći da se osvežite. Iskoristite znanje koje ste stekli i podelite ga sa kolegama. Održavajte pozitivan pristup poslu.

ZDRAVLJE

Oslobodite se tenzije kroz druženje i opuštanje. Energija će vam pomoći da se ponovo usmerite ka svojim ciljevima.

 

Rak 

 

Obratite pažnju na vesti, kako na važne, tako i na manje bitne. Informišite se i proširite svoje znanje. Opšta informisanost je važna za vaše lične ciljeve.

LJUBAV

Razmislite o onome što čujete ili čitate. Komunikacija sa voljenima će vam pomoći da razjasnite nesporazume. Budite otvoreni za razgovor.

POSAO

Posvetite se informisanju o aktuelnostima. Razmislite o sitnicama koje čujete, jer mogu biti važne. Održavajte široko znanje u poslu.

ZDRAVLJE

Aktivno se informišite o zdravstvenim temama. Povedite računa o sitnicama koje mogu uticati na vaše opšte stanje.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker