astro prognoza

Dnevni horoskop za 6. oktobar: Bikovi, biće PROMENA na ljubavnom planu, Rakovi, obratite pažnju na zdravlje

0

Najtačniji dnevni horoskop za 6. oktobar — šta vam zvezde predviđaju?

šta vam donosi dnevni horoskop za 6. oktobar?
šta vam donosi dnevni horoskop za 6. oktobar?foto: Shutterstock / Mariia Korneeva

Horoskop: astroluna.rs

 

OVAN

 

Da li ste stvarno u fazonu ‘hajde da naglasim sve crne oblake’? Opustite se, nema potrebe za tim jer će sasvim sigurno sve biti onako kako treba, odnosno u vašu korist.

 

LJUBAV

E pa, ako ste solo, ne brinite, tu su prijatelji da vam dignu raspoloženje! Ako ste već zauzeti, pa eto, možda trenutno niste u moodu za ljubav, ali hej, barem ćete se zabaviti s društvom. Ko zna, možda se i taj neki vitamin ljubavi pojavi usput!

 

POSAO

Posao, posao… kao da ste na trci sa vremenom, ali bez zlatne medalje na horizontu. Ali opustite se, možda trenutno ne vidite rezultate, ali svi znamo da je najslađa nagrada ona koju ne očekujete. Radite svoje, a kad najmanje budete očekivali, možda vas čeka radna nagrada iz snova!

 

ZDRAVLJE

Loša ishrana i vitamini koji su nestali kao da su igrali skrivača. Ali hajde, to je samo trenutno stanje. Odmah u akciju, nabavite neke sočne voćke, zdrave grickalice, i vratite tim vitaminima osmeh na lice. Zdravlje nije trka, već maraton, zar ne?

 

BIK

 

U vezi prijateljstva i ljubavi neke nove informacije mogu vam pomutiti razum ali ne dajte da vas to omete u budućnosti.

 

LJUBAV

Što se tiče emotivnog statusa, moguće je da se nešto kuva. Možda ljubavni vetrovi donose promene, ali da li su to dobre promene, to je već pitanje…

 

POSAO

Oprez u poslovnom svetu! Nova ulaganja mogu biti kao šarene bombone, izgledaju primamljivo, ali nekad su samo prazna šupljina. Preporučujem da nosite sa sobom veliku lopatu i proverite duboko pre nego što kopate u neproverenim poslovima. Nikad ne znate šta možete otkriti!

 

ZDRAVLJE

Alergije. Pazite na reakcije, možda je vreme za posetu lekaru ili bar pretragu interneta o mogućim krivcima.

 

BLIZANCI

 

Poslovnu arenu danas prepuštamo mirnijim vodama. Nije baš dan za velike korake, pa nemojte rizikovati sa većim ulaganjima. Držite novčanik blizu srca i sačekajte povoljniji trenutak.

 

LJUBAV

Sada je pravi trenutak za akciju. Pokažite svoje najbolje strane i učinite nešto posebno kako biste privukli pažnju osobe koja vam leži na srcu. Romantični poduhvati su uvek dobar način da se stvori poseban trenutak.

 

POSAO

Nove ponude i važne informacije ulaze u vaš život. Nemojte odmah skakati na priliku, već razmotrite sve opcije. Danas je vreme za analizu, ne za donošenje naglih odluka.

 

ZDRAVLJE

Želudac, ah, osetljivi vođa probavnog sistema. Ako osećate nelagodnost, posvetite se zdravijem načinu ishrane i obratite se stručnjaku. Zdravlje stomaka je ključ za celokupno blagostanje.

 

RAK

 

Maštati je divno, ali ponekad moramo stati čvrsto na zemlju. Realnost je kao najbolji prijatelj koji vam govori istinu. Kalkulišite pažljivo, ali ne zaboravite na dozu maštanja koja čini život zabavnijim.

 

LJUBAV

Tajne… one vole da se provlače iz senki. Ako osećate da nešto ključa ispod površine, vreme je da postavite pitanja. Otvoren razgovor može biti ključ za razrešenje i jačanje veza. Ima li boljeg načina da se razveje magla tajni?

 

POSAO

Budite temeljni kao inženjer koji gradi most. Priprema terena je ključ za stabilnost. Neka vaši planovi budu dobro promišljeni, a svaki korak pažljivo planiran. Sigurnost dolazi iz solidnih temelja.

 

ZDRAVLJE

Hronični problemi, hm, kao stari dosadni gosti. Obratite pažnju na svoje zdravlje, posetite stručnjaka i razmotrite dugoročne strategije. Briga o sebi je investicija u budućnost.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker