ZAVIRITE MEĐU ZVEZDE

Dnevni horoskop za 12. septembar: Ovan će uživati u VRELOM FLERTU, Blizance očekuje super IZNENAĐENJE

0

Najtačniji dnevni horoskop za 12. septembar 2023.

Ovnovi će ovog utorka uživati u flertu
Ovnovi će ovog utorka uživati u flertu foto: Shutterstock

Dnevni horoskop: astroLuna

 

OVAN

 

Danas će vas stići vesti koje će izazvati buru strasti u vama. Očekuju vas usponi i padovi, kao u najnapetijem trileru. Budite pažljivi, jer ništa neće biti onako kako se čini na prvi pogled.

 

LJUBAV

Vaša strast će se probuditi, ali ne samo prema jednoj osobi. Ljubomora će biti vaša verni saputnik danas, dok budete uživali u vrelim flertovima.

 

POSAO
Zaboravite na dosadne zadatke. Danas ćete se suočiti s neočekivanim preprekama i izazovima. Spremite se za adrenalin u poslovnom svetu.

 

ZDRAVLJE
Stabilnije zdravlje, ali se čuvajte stresa koji može doći usled napetih situacija.

 

 

BIK

 

Zanimljiva dešavanja oko vas će vas dovesti do emotivnih uspona i padova. Nedavni događaji će vas psihički iscrpeti, a posebno će teško pasti starijim Bikovima.

 

LJUBAV
Nemate mnogo očekivanja u ljubavi danas, ali sudbina ima drugačije planove. Pripremite se za neočekivane promene u vašem emotivnom životu.

 

POSAO
Vaša energija je na niskom nivou, ali posao će vam postaviti izazove koje ne možete izbeći. Nema bega od poslovnih peripetija.

 

ZDRAVLJE
Umorni ste i psihički iscrpljeni, potrebno vam je više odmora.

 

Kakav dan je pred Bikovima?
Kakav dan je pred Bikovima?foto: Dragon Images/Shutterstock

 

BLIZANCI


Odlučili ste da probudite svoju kreativnost i da tražite inspiraciju u svakom trenutku. To će vas odvesti na uzbuđujuće putovanje kroz dan ispunjen ljubomorom i strašću.

 

LJUBAV
Ako ste slobodni, očekujte vreli flert sa osobom koju ste upoznali preko prijatelja ili na poslu. Vaša dvostruka priroda će doći do izražaja.

 

POSAO
Možda niste dobili podršku koju ste očekivali, ali to vas neće obeshrabriti. Spremite se za iznenađujuće uspehe i neočekivane prilike.

 

ZDRAVLJE
Problemi sa zglobovima će vas podsetiti da nema uspona bez padova.

 

 

RAK


Danas biste mogli upoznati osobu koja će podeliti vaša ista interesovanja i uvesti vas u vrtlog strasti i ljubomore. Vaš dan će biti u potpunosti preplavljen emocijama.

 

LJUBAV
Upoznaćete nekoga ko će vam ulepšati dan na način koji niste očekivali. Ali ljubomora će se javiti kad shvatite koliko vam je ta osoba važna.

 

POSAO
Ne očekujte previše od današnjeg dana, ali budite spremni na nagrade koje vam stižu uskoro. Usponi su u horizontu.

 

ZDRAVLJE
Smanjite unos kofeina da biste smirili strasti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker