astro prognoza

Dnevni horoskop za 17. mart: Device očekuju DOBRE VESTI, Jarčevi, pošaljite CV

1

Ko može da očekuje finansijku dobit, a ko treba da se konsultuje sa partnerom pre ulaganja u novi projekat? 

Ovnovi, vaš životni partner će danas biti brižan.
Ovnovi, vaš životni partner će danas biti brižan.foto: Shutterstock/bbernard

Mesec je u sekstilu sa Neptunom - ovo je period kada treba da se posvetite bliskim ljudima. Želite da volontirate, pomažete drugima, šaljete pozitivne emocije i dobre vibracije. Osećaćete se veoma blisko sa svojim prijateljicama, a možda ćete ih čak i privući. To je savršeno vreme za kreativno izražavanje, piše Sensa.

 

Sunce je u konjunkciji sa Merkurom - ova konjukcija nudi intenzivnu mentalnu energiju, odličnu sposobnost koncentracije, dobro pamćenje, razumevanje umetnosti, talenat za jezike i veliko interesovanje za književnost.

 

Ribe

 

Ne zanemarujte svoje zdravlje, a posebno izbegavajte alkoholna pića. Oni koji su do sada bespotrebno duvali svoj novac, od danas bi trebalo da kontrolišu svoje postupke i da počnu da štede. Nerešeni poslovi u domaćinstvu će vam oduzeti malo vremena. Nakon dužeg vremena, danas ćete imati zaista prijatan i topao dan sa svojim partnerom.

 

Vodolija

 

Neka vam porodična napetost ne skreće pažnju. Loša vremena nam daju mnogo više. Ne gubite trenutak prepuštajući se samosažaljenje, već pokušajte da naučite životne lekcije. Sporo napredovanje posla donosi manje tenzije. Ljudi koji su vam bliži tražiće da provedete kvalitetno vreme sa njima.

 

Jarac

 

Podstaknite svoje samopoštopvanje. Konfliktna pitanja ako ih ima - treba rešiti prijateljskim putem. Lični poslovi će biti pod kontrolom. Dobar dan da pošaljete svoj CV ili se pojavite na intervjuu. Vreme je da preispitate svoje snage i shodno tome napravite svoje buduće planove.

Strelac

 

Uključite se u neki kreativni posao. Vaša navika da sedite u praznom hodu može se pokazati fatalnom za mentalni mir. Investirajute mudro. Vreme provedeno sa rođacima biće vam na ruku. Vaša ljubav može izazvati neodrobravanje. Verovatno ćete dobiti - ako dobro predstavite svoje ideje i pokažete svoju odlučnost i entuzijazam na poslu.

 

Škorpija

 

Trebalo bi da se trudite da biste postigli svoje ciljeve. Možete poslušati savete svojih starijih da povećate svoj prihod i uštedu. Danas ćete imati miran porodični život. Ne treba se mešati u tuđe živote. Ovo može uticati na vaš mentalni mir.

 

Vaga

 

Provedite svoje dragoceno vreme sa bliskim ljudima da biste se oslobodili stresa. Određeni poslovi oko zemljišnih imanja mogli bi biti finalizovani danas. Dogovori vam mogu doneti ogromne dobitke. Verovatno ćete ići u kupovinu sa članovima porodice uveče. Uživajte u društvu prijatelja.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker