astro prognoza

Dnevni horoskop za 27. februar: Lavovima se otvaraju SVA VRATA, Jarčevi donose SPONTANE ODLUKE

0

Saznajte šta dnevni horoskop za 27. februar 2023. godine donosi vašem znaku!

Jarčevi, najbolje je da pratite svoje želje.
Jarčevi, najbolje je da pratite svoje želje.foto: Shutterstock/Kamil Macniak

Mesec je u sekstilu sa Venerom i donosi savršen dan za ljubav, veze i brak. Divno je vreme da ugostite svoju kuću i pozovete prijatelje i porodicu. Vaš društveni život je sjajan i trebalo bi da izađete i pokušate da upoznate nove ljude. Definitivno ćete se više smejati! Pravo je vreme za sastanke na slepo! Takođe je divno vreme za kupovinu stvari za dom, piše Sensa.


Sekstil Meseca i Jupitera donosi divno vreme da se okupite sa porodicom i podelite radosne uspomene. Poslovne prilike su brojne, a može se dobro zaraditi. Divno je vreme da ukrasite svoj dom. Dobro je vreme za romantiku. Može doći do putovanja, a planovi bi trebalo da se odvijaju glatko!


Ribe

 

Danas vam zvezde preporučuju da iskreno i otvoreno razgovarate o svojim šansama na polju rada sa svojim pretpostavljenima. Možda je za vas zaista došlo vreme za promociju i to ne treba propustiti.

 

Vodolija

 

Jutros možda nećete moći da pronađete svoje ružičaste naočare, a svet će se pojaviti pred vama u sivkastim tonovima. Vreme je da napravite ravnotežu između realnosti i snova.

 

Jarac

 

Današnji dan je pogodan za spontane odluke. Biće mnogo svetlije i uzbudljivije od unapred planiranih akcija. Najbolje je da pratite svoje želje.


Strelac

 

Danas ste otvoreni za sve novo. Sve promene ovog dana doživljavaćete kao svež vazduh. A ako se ništa ne desi, onda bi trebalo da preuzmete stvari u svoje ruke i počnete da aktivno delujete sami.

 

Škorpija

 

Danas vam se možda posreći. Stoga, da vas ne bi napala negativna energija zavidnih ljudi, pokušajte da blokirate sve negativne emocije usmerene na vas.

 

Vaga

 

Danas će vašoj voljenoj osobi biti teško da shvati šta dalje treba da se radi i kako da živi sa trenutnom situacijom. Možete mu dati vredan savet ili možete učiniti nešto bitno za njega. Odluka će zavisiti od vaših ciljeva.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker