astro prognoza

Dnevni horoskop za 25. februar: Strelčevi, ne pozajmljujte NOVAC Bikovi, izbegavajte SUKOBE

0

Kome će današnji dan biti povoljan za velike stvari, a ko ne treba da dozvoli da ga mišljenja drugih sabotiraju?

Vage ne treba danas da preteruju sa poslom.
Vage ne treba danas da preteruju sa poslom.foto: Shutterstock/Dean Drobot

Glavni aspekt dana je konjunkcija Meseca i Urana. Ovaj tranzit može izazvati nedostatak unutrašnje ravnoteže i neobične navike. Međutim, u vašem životu mogu se pojaviti i romantične ljubavne veze, piše Sensa.

 

Period je povoljan za druženje sa porodicom i prijateljima. Trenutno su moguće oscilacija sa novcem, pazite kako trošite.

 

Ribe

 

Ribe će ovog dana moći da se nose sa svim, čak i sa najtežim zadacima. Možete promeniti dnevnu rutinu - dobro će vam doći. Možda je vreme da odete u teretanu ili fitnes centar i započnete zdravu ishranu. Harmonija vlada u ličnom životu.

 

Vodolija

 

Vodolije na ovaj dan treba da pokažu više istrajnosti i objektivno procenite situaciju, sigurno ćete moći da postignete uspeh i uveriti se da ste na dobro putu.

 

Jarac

 

Jarčevi mogu da rade prijatnije stvari. Idite u kupovinu, napravite potrebne kupovine. Ne kupujte nešto što nećete na kraju iskoristiti.

Strelac

 

Energetski resursi Strelca u ovom trenutku će biti najbolji. Aktivni ste i planirate najgrandioznije događaje. Slušajte savete drugih: biće vam korisni. Nemojte da pozajmljujete novac bez potrebe.

 

Škorpija

 

Škorpije na ovaj dan treba da održe najvažnije sastanke i završe velike poslove. Možete tražiti novi posao ili poboljšati svoj profesionalni nivo.Imaćete mnogo zanimljivih ideja koje treba sprovesti ovde i sada.

 

Vaga

 

Vaga ovog dana ne treba da preteruje na poslu. Bićete veoma umorni i jednostavno nećete imati snage za druge zadatke. Ako vas bilo kakva veza ili stvari sprečavaju da napredujete i postignete uspeh, razmislite da li je vredno truda.

Nastavak na sledećoj strani...

Za Ovnove će ovo biti veliki dan za nove stvari.
Za Ovnove će ovo biti veliki dan za nove stvari.foto: Shutterstock/G-Stock Studio


Device

 

Device danas treba da misle na svoje potrebe. Budite uzdržani u finansijama. Ne ulažite u sumnjive slučajeve i neprovereno projekte i ne kupujte stvari koje vam nisu potrebne.

 

Lav

 

Vaši prvi impulsi će biti tačni. Ne dozvolite da vas mišljenja drugih sabotiraju i možete bistrim umom postići uspeh. U ličnom životu je mirno i bez promena.

 

Rak

 

Rakovi bi trebalo da sistematizuju stvari koje planirate da uradite u bliskoj budućnosti. Uveče dogovorite večeru sa porodicom i prijateljima.

 

Blizanci

 

Blizanci ne mogu da rizikuju. Takođe, ne kritikujte i ne krivite rođake i prijatelje,kako ne biste započeli ozbiljan dugotrajan konflikt. U ophođenju sa nepoznatim ljudima budite predumišljaji i oprezni.

 

Bik

 

Što će Bik manje pokazati inicijativu ovog dana, to bolje. Izbegavajte bilo kakve sukobe i konflikte. Ne postavljajte sebi grandiozne zadatke, vreme da se danas malo i opustite.

 

Ovan

 

Za Ovna će ovo biti dan povoljan za akciju i nove stvari. Slobodno pravite planove i započnite velike zadatke - uspećete. Ne ograničavajte komunikaciju sa prijateljima i kolegama, u razgovoru sa njima, naučićete mnogo zanimljivih stvari.

 

 

makonda-tracker