astro prognoza

Dnevni horoskop za 20. februar: Vodolije očekuje dodatni PRIHOD, Strelčevi će dobiti ponudu koja se NE ODBIJA

0

Jedan horoskopki znak bi trebalo da počne da šteti kako ga troškovi ne bi iznenadili, a jedan znak Zodijaka će pronaći nove saveznike. 

Rakovi, ostanite mirni i samouvereni i imaćete produktivan dan.
Rakovi, ostanite mirni i samouvereni i imaćete produktivan dan.foto: Shutterstock/Veronika Zelenina

Šta su vam zvezde pripremile, saznajte u horoskopu koji je pripremila Sensa.

 

O

Ako imate naporan dan, pokušajte da se odmorite i sredite prioritete. Važno je identifikovati glavne prioritetne zadatke i prvo ih rešiti. Onda možete sve.

Bik

Bićete angažovani u uobičajenom svakodnevnom poslu, uobičajenim stvarima. Neplanirani sastanci mogu biti uspešni: Bik će pronaći nove saveznike. Izbegavajte neprijatne teme u razgovorima, ne iznosite stara rešena pitanja. Nekupujte nepotrebne stvari.

Blizanci

Žurba može da dovede do grešaka, pogotovo što odluke koje nisu pažljivo razmotrene mogu uticati na ishod celog projekta. Blizanci će dobiti podršku od ljudi na koje ranije nisu računali. Vreme je da otvorite srce osobi koja vam se dugo dopadala.


Rak

Da biste imali produktivan dan, ostanite mirni i ponašajte se samouvereno. Ne odbijajte pomoć drugih, tako ćete imati više vremena. Dobar trenutak za učenje ili hobije.

Lav

Ostavljate dobar utisak na ljude, lako se možete snaći: koristite ovo za sklapanje korisnih poznanstava i novih veza. Komunikacija sa mladim i energičnim ljudima napuniće vas optimizmom i dati vam novi podsticaj. Više slušajte svoju intuiciju.

Devica

Važno je da se posvetite zadacima koji su ostali nedovršeni. Pokušajte da održite obećanja koja ste ranije dali, vodite računa o svojoj reputaciji. Uštedite kako vas troškovi ne bi iznenadili.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Škorpije će rešiti problem koji ih već dugo muči.
Škorpije će rešiti problem koji ih već dugo muči.foto: Shutterstock/George Rudy



Vaga

Dobar dan za posao. Vage mirno i samouvereno rešavaju sve probleme korak po korak. Ne brinite o nerešenim pitanjima, imaćete vremena za sve ako zadržite poslovno raspoloženje. Dobro vreme za nova poznanstva i romantične sastanke.

Škorpija

Srećan dan. Škorpije će danas moći da reše problem koji ih muči u poslednje vreme. Pojaviće se novi uticajni poslovni partneri. Moguće je da će se poslovni odnosi pretvoriti u romantičnu prirodu.

Strelac

Vaše poslovno raspoloženje, pažnja i tačnost pomoći će vam da postignete mnogo u rešavanju problema i izbegnete greške. Čak možete pronaći netačnosti u prethodnom radu i ispraviti ih. Postoji šansa da dobijete unosnu ponudu za posao.


Jarac

Sve odluke donosite sami, uz dobro razmišljanje. Nova poznanstva će biti prijatna. Moguće je primati vesti o svojim bliskim prijateljima.

Vodolija

Danas je dobar dan za učenje, dobijanje novih informacija ili znanja. Takođe obratite pažnju na tuđe iskustvo ili greške: to će vam pomoći da se snađete u teškim okolnostima. Neplanirana putovanja će biti plodonosna. Moguć je dodatni prihod.

Ribe

Stvari se spore, a danas možete završiti i ono što niste planirali. Ribe će moći da ostave dobar utisak na ljude koji su bili skeptični, tako da možete bezbedno da zakažete poslovne pregovore.

 

 

 

makonda-tracker