astro prognoza

Dnevni horoskop za 7. februar: Jarčevi, oslobodite se DUGOVA, Ovnovi, spremite se za KOMPROMISE

0

Koji horoskopski znaci veče treba da iskoriste za odmor, a ko treba da bira reči na poslu?

Vodolije  i Device bi veče trebalo da posvete odmaranju.
Vodolije i Device bi veče trebalo da posvete odmaranju.foto: Shutterstock/PV productions

Šta su vam zvezde pripremile za današnji dan, saznajte u horoskopu koji vam je pripremila Sensa.

 

Ribe

 

Dan Riba će početi manje-više mirno i odmereno. Budite diplomatski i češće se osmehujte. Na poslu će biti mnogo posla i pitanja, ali sve možete da podnesete. Odbijte da žurite - to će samo pokvariti sve i usporiće vas na putu do cilja.

 

Vodolija 

 

Budite pažljiviji prema sebi, više se odmarajte i opuštajte. Veče posvetite veče odmoru i povratku energije. Okružite se pozitivnim ljudima.

 

Jarac

 

Materijalno pitanje će biti na prvom mestu za Jarčeve. Rešite se troškova i oslobodite se dugova. Do večeri će sva finansijska pitanja biti rešena. Vaša porodica i prijatelji će vam pomoći u tome.

Strelac 

 

Strelčevi imaju nedovršen posao, treba ga konačno završiti. Ne preuzimajte previše zadataka ovog dana. Takođe treba razmišljati o odmoru i rekreaciji.

 

Vaga 

 

Vage čekaju velike projekte i zadatke, povećanu poslovnu aktivnost, ali za sve ovo neće biti dovoljno vremena. Bavite se prioritetnim oblastima i ne obraćajte pažnju na komentare okruženja. Nemojte da vas ometaju male stvari.

 

Škorpija 

 

Škorpije će postati heroji zanimljive avanture. Od samog jutra neko će vas obradovati dobrim vestima. Želećete da svoju energiju i optimizam podelite sa svima oko vas.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker