ASTRO

Dnevni horoskop za 29. januar: Lavovi, ne žurite sa ZBLIŽAVANJEM, pred Devicama je dan pun IZNENAĐENJA

0

Pogledajte šta su zvezde spremile za sve znakove Zodijaka ovog lepog snežnog dana 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Igra zvezda na nebu se nastavalja. Pred nama je drugi dan vikenda, a ovo je najtačnija astro prognoza koju vam donosi Sensa

 

Ovan

Neka vaše misli ujutru budu pozitivne i bistre. Danas se ne preporučuje donošenje ozbiljnih odluka, bolje je zauzeti stav sačeka i videti. Treba sve pažljivo da analizirate.

Bik

Verujte svojoj intuiciji, danas ne bi trebalo da radite ono što izaziva sumnje. Ali na ovaj dan imate priliku da postavite čvrste temelje za buduća dostignuća.

 


Blizanci

Danas ne bi trebalo da budete previše aktivni, bolje je da ostanete u pozadini. Budite pažljivi prema ljudima oko sebe, pokušajte da se držite podalje od intriga, nemojte se mešati u sukobe.

Rak

Danas ste posebno osetljivi, zato pazite na sebe. Dan obećava da će biti zanimljiv i bogat događajima. Moguće je da ćete od drugih dobiti dobre savete.

 

Ovog snežnog 29. januara poslušajte savete prijatelja
Ovog snežnog 29. januara poslušajte savete prijatelja foto: Shutterstock / anatoliy_glebLav

Odličan dan za učenje i sticanje znanja. Danas vas prati uspeh u profesionalnim poslovima. Moguća su nepredviđena putovanja. Zvezde vam savetuju da budete pažljiviji prema novim poznanstvima i da ne žurite sa zbližavanjem.

Devica

Danas ćete morati da se ponašate u skladu sa okolnostima, dan će biti pun iznenađenja i nepredvidivih susreta. Morate biti spremni na sve, pa pokušajte da izgledate najbolje danas. Najvažnije, ne sumnjajte u sebe.

 

Nastavak na drugoj strani...

 

makonda-tracker